Jurnal de bord și perspective

Salut!

Ok, astăzi voi dezvălui câteva din obiectivele mele pentru anul viitor.

Să începem cu o scurtă revizuire a anului în curs:

Anul acesta, a fost unul care mi-a adus atât bucurii cât și probleme suplimentare sau complicații. Nu mă pot lăuda cu multe realizări în anul acesta, majoritatea planurilor pentru acest an, am fost nevoit să le decalez sau mai rău, să le stopez.

Uitându-mă la ce s-a întâmplat bun, anul acesta, din punctul de vedere al realizării personale, pot menționa faptul că, am devenit mai receptiv cu privire la oamenii din jur.

Mai pot adăuga, pe lângă asta, și faptul că am învățat lucruri noi, am acumulat informații noi, prețioase pentru mine în perspectiva realizării obiectivelor mele de viață și de carieră. Pe lângă aceste lucruri, am scris o mulțime de articole pe teme de afaceri și de dezvoltare personală, ceea ce mi-a adus o oarecare satisfacție personală. Lucruri bune ar mai fi de adăugat dar, acestea sunt probabil, cele mai relevante pentru mine în acest moment.

OLBMS/ABCS

În primul rând, îmi propun să reiau proiectul ABCS/OLBMS, care acum se află într-un standby forțat. Deocamdată oscilez în legătură cu platforma pe care este bine să dezvolt proiectul, am două domenii web candidat (www.academia-de-afaceri.ro și www.olbms.com ) pentru o astfel de poziție iar platforma pe care a fost inițiat proiectul și care a fost Moodle este încă, una solidă dar, de ceva timp, mai ales de când Moodle a făcut un salt și a upgradat sistemul său adăugând caracteristici noi și modernizând platforma dar în același timp complicând situația pentru designeri și programatori, m-a făcut să reanalizez această opțiune.

Mă gândesc ca de asemenea, să renunț la cele două domenii web și să integrez proiectul acesta, blogului meu personal. Acest lucru necesită un buget financiar nou și o mulțime de complicații. În analiză..

Relax time

Un alt proiect la care mă gândesc și pe care îmi doresc să îl bifez anul în pragul căruia ne aflăm, este să îmi iau o vacanță, mă gândesc Spania, este o destinație dezirabilă din punctul meu de vedere, are ieșire la mare și la munte iar punctele de atracție turistică abundă ca număr, ce mai, e o destinație excelentă..

Dezvoltare Personală

Un obiectiv, pe care anul acesta nu l-am dus la îndeplinire și pe care, vreau să îl duc la îndeplinire în anul ce vine este, să citesc mai mult, 100 de cărți a fost obiectivul acestui an, 33% efectuat. Jumătățile de măsură nu îmi aduc nici o satisfacție, ba mai mult, mă irită foarte mult.

Acestea sunt doar trei din obiectivele de care vreau să mă ocup în 2017 și pe care să le realizez cu succes.

Perspectivele ducerii la bun sfârșit a acestor obiective sunt unele promițătoare. Aș vrea totuși să pun pe hârtie un plan în care să integrez toate aceste lucruri că, nu-i așa?, doar planificând în detaliu ce anume am de făcut și când, în mod cert, cu ajutorul Domnului, pot îndeplini cu succes, tot ce îmi propun să realizez. Mai sunt totuși două zile, în care să întocmesc un plan cât de cât structurat.

Îi mulțumesc Domnului pentru tot ce mi-a dăruit în acest an și mă rog Lui pentru îndrumare și ajutor. De asemenea, vă îndemn să vă propuneți obiective pentru noul an, pentru că, dacă nu vă veți propune nimic exact asta veți realiza.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 29 December 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania