Job-uri online

p_055

 

 

 

 

 

 

Astăzi vom vorbi și despre alte afaceri online pe care le puteți începe, pe lângă blog-uri sau programe de afiliere.

Google Adsense

Acest program le permite proprietarilor de website-uri câștigarea de venituri prin plasarea de publicitate în conținutul acestora. Ceea ce este foarte interesant la Google Adsense este faptul că aceștia se ocupă atât de anunțurile publicate cât și de plățile afarente acestora astfel singurul lucru de făcut care vă rămâne  de făcut este să publicați conținut de calitate care să producă trafic.

Din acest punct de vedere cu cât atrageți mai mult trafic de calitate pe site cu atât mai consistente vor deveni veniturile voastre. Ca atare există editori care obțin și 1000$ pe zi din astfel de anunțuri. Lucru cel mai bun însă este că atâta timp cât atingi un venit stabil per zi și atâta timp cât website-ul vostru atrage trafic voi veți fi plătiți.

Professions independent

În calitate de profesionist independent vă puteți oferi serviciile pentru a câștiga bani oriunde în lumea de azi. Cele mai căutate slujbe pentru liber profesioniști pe internet sunt următoarele:

Editori de conținut (care scriu ei conținut, original)

Progamatori

Designer de grafică

Dacă vă încadrați în una din aceste profesii atunci cu siguranță vă puteți găsi un job care să vă aducă venituri consistente sau cel puțin să vi le suplimenteze prin furnizarea acestui gen de servicii online.

Este de preferat să cunoașteți limba engleză pentru a găi un astfel de job online dar și în România au început sp apară firme care lucrează cu profesioniști independenți la proiecte online așa că ar trebui să fie ușor să vă găsiți de lucru online în aceste domenii.

Pentru vorbitorii de limba engleză există www.odesk.com și elance.com unde pentru început vă puteți crea o reputație după care veți putea atrage clienți pe cont propriu și să solicitați mai mulți bani pentru serviciile voastre.

Succes!

Filled Under: Bani Posted on: 29 May 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania