Iubire interzisă?

forbidden_love-7289

Salut!

În articolul precedent, am vorbit despre importanța ajungerii la consonanță, mai bine spus, despre armonia opiniilor și a sentimentelor în cuplu.

Există oameni și oameni totuși.. personalități și caractere..

Sunt sigur că știți proverbul ”sacul până nu-și găsește peticul..”, aici, continuarea era ”..nu se coase..”, ehi, în viață, e cam la fel..

Ce e aceea o relație normală, luând în considerare și proverbul de mai sus?

No no no, stați să pun întrebarea capitală:

– Ce anume constituie o familie normală?

Știți?!, aveam o oarecare simpatie pentru Elena Udrea dar, de când s-a ”pocăit” (să fie oare teama de Bahaus?, nu știu..), a devenit o prostănacă..

Termenul ”prostănacă”, îl folosesc deoarece nu pot folosi ”prostuță” pentru Udrea, nu mai are nici ea 35 de ani și mini roz..

Justificare:

Se zvonește că, aceasta ține partea BOR (bor e prescurtarea de la boring, care înseamnă plictisitor dar, cine știe cunoaște..) și a ultrașilor acesteia în chestiunea recunoașterii familiilor gay. Daps, acest lucru m-a determinat să o desconsider pe Elena Udrea..

BOR-rring..

Astfel pun întrebarea la întâmplare.. încă o dată, da..

De ce o familie trebuie să fie (ar fi prea ușor să spun ”formată..”), înregistrată numai dacă include și o persoană de SEX feminin care face SEX cu unul din membrii familiei?..

Bă, d-aici mi-e clar că România e plină de proști.. (persoanele de față se exclud)..

Păi, bă’ băieți, experții fratelui prietenilor mei Mise și Rupe, în citirea și interpretarea Bibliei, bă’, dacă Dumnezeu le-a răpit deja oamenilor eternitatea în urma acțiunii lor de voință din Eden, bă’ io’ crez’ că voi nu aveți nici un drept să le impuneți voința voastră.

La urma urmei idioților, nici Dumnezeu nu le-a impus-o pe a lui, bă’ cretinoizilor știți mă’ ce sunteți voi?, voi sunteți doar niște teroriști anacronici, adică, un fel de ”labă de urs” la gard mă’..

Dumnezeu le-a respectat și chiar și acum le respectă oamenilor alegerea, pentru că, în definitiv, s-ar fi dovedit un tiran mă’, iar Dumnezeu e iubire, da?).

Am făcut referirea de mai sus pentru că vreau să fac o simplă remarcă..

Cei mai mulți dintre oamenii, dacă vor avea ocazia să vă asuprească și să vă subjuge, o vor face..

Spuneam la început că oamenii sunt diferiți, e dreptul lor, sigur că da..

De ce anume este nevoie ca două persoane să trăiască fericite împreună?

Eu zic, că de înțelegere și iubire, așa se face că, după părerea mea (care, nu e absolută desigur dar, pe care o susțin), nimeni nu are dreptul să pună monopol pe sentimentele oamenilor, cu atât mai puțin pe iubirea acestora că altfel, ne situăm în Evul Mediu, exact acolo unde e BOR.

  Ca să exemplific printr-o analogie ceea ce vreau să spun, voi da următorul exemplu.

Dacă ar fi să alegeți să dați viața, între o persoană gay, care nu a avut nici o tangență cu legea și George Becali, pe cine ați salva?

Greu, este?, e vorba totuși de câte o ființă umană în ambele cazuri..

Pe cine să salvați, cine e demn în cazul de față?

Ca să duc analogia și mai departe vă spun că e ca și cum ați avea de ales între Barabas și Isus Hristos..

Acum, nu mai e greu deloc, așa e?, l-ați alege pe Hristos într-o miime de clipită, de înțeles dar, un gay nu e Hristos, ba mai mult, Hristos condamnă persoanele homosexuale..

Pe cine ați alege acum?

Tema e largă și nu e momentul să o dezvolt, de aceea voi spune atât, oamenii au voie să judece alți oameni numai după legea cărora toți se supun, nu după vre-o lege morală (oricât de dreaptă ar părea ea) și nici după propriile lor standarde (oamenii mici au standarde mici (v. Elena Udrea)). Majoritatea poate da tonul (stabili legea), numai atâta timp cât nu încalcă în vre-un fel drepturile minorității (asta, Gigioi Becali nu știe..).

Ca atare, dragilor, trăiți și lăsați și pe ceilalți să trăiască, că procedând în felul ăsta, veți primi respectul oamenilor și numai așa veți împrăștia pacea și iubirea pe care Dumnezeu, ni le-a făgăduit tuturor.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 24 October 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania