Întâlnirea unui sărut

love_hearts_pair-wide

O întâlnire normală este ceea ce doresc cei mai mulți dintre noi dar, întâlnire normală sună vag în ziua de azi.
Hai să definim termenul.

Întâlnire normală
O întâlnire cu partenera sau partenerul într-un cadru intim și de preferință romantic însă întotdeauna confortabil și plăcut pentru ambele părți.
Întâlnirea normală vă oferă oportunitatea de a vă cunoaște partenera sau partenerul într-un sens mult mai personal.

Romantismul
Fiecare dintre noi are o idee personală cu privire la romantism. Este oare și necesar?
În opinia mea ”romantismul este acea țară unde dragostea își face casa, înforește și prosperă. Tot acolo trăiesc și poezia și ”te iubesc””.
Astfel, se întâmplă rar ca unii dintre noi să devină romantici iar acest lucru se dovedește adevărat în cazul multora deoarece dragostea adevărată este și ea rară și dacă nu sunteți din fire romantici romantismul apare rar în viața voastră dar ni se întâmplă tuturor la un momentdat. Prețuiți momentul ca pe o comoară pentru că sentimentul e unic și deosebit, trăiți-l intens.

Sărutul oportun
Este primul sărut furat sau neașteptat, poate acesta să fie planificat?
Da, este, este și da, poate fi planificat.

Unii dintre noi (inclusiv eu, de ce nu) nu știm cu precizie care e momentul ideal în care o femeie trebuie sărutată. Aceia dintre noi care se pot afla în situația asta și care stau lângă partenera lor, adesea vorbind prea mult realizează la un momentdat cât de mult le-ar place să atingă buzele partenerei lor. I say Go for it man!
Sigur, trăim în era libertinajului deșănțat dar, romantismul va rămâne întotdeauna un clasic râvnit de mulți dintre noi.
Așadar, imaginația noastră va prelua controlul ducând în cele din urmă la unul din două finaluri predictibile.

Catastrofa
Idiotul din noi stă tot timpul la pândă gata oricând să își facă simțită prezența. Acesta se distinge față de eul intrinsec care ne definește prin firea lui naturală prin faptul că este nerăbdător, trufaș și nu de puține ori grobian.
Așa este, multe femei vor prefera o abordare directă ba chiar bruscă sau brutală dar aceste femei sunt și cele mai instabile dintre persoanele de sex feminin. Evitați femeile care sunt caracterizate de nevoia permanentă de aventură, sigur, sunt cele mai amuzante, cele mai pline de viață și sufletul fiecărei petreceri, în câteva cuvinte, acestea sunt parașutele ideale cu, care ați vrea să vă petreceți fiecare vacanță.
Viața însă nu e o vacanță în perpetuă derulare.
Revenim la subiect, acest idiot iese la iveală în personalitatea noastră atunci când este supra excitat iar noi nu avem o educație adecvată astfel încât să îl putem ține sub control.
Idiotul grăbește lucrurile întotdeauna (asta nu e mereu un lucru rău) și unicul lui gând este să își excerbe nevoia de a se elibera și de a-și satisface apetitul animalic.
Idiotul, cu alte cuvinte forțează sărutul, de multe ori provocând durere partenerei și chiar dezgust.

Succesul unui sărut planificat
Un bărbat romantic sau nu, va provoca un sărut printr-o mângâiere, trecând degetele sale prin părul sau atingând ușor chipul partenerei, oferind un compliment șoptit acesteia.
În cazul în care partenera va reacționa pozitiv, acesta poate fi un semn că o apropiere în întâmpinarea unui sărut este oportună.

Ideal
O atingere a vârfurilor părului ei și o cufundare în ochiii sau asupra buzelor ei poate stârni nevoia unui sărut. Dacă perspectiva apropierii nu o sperie și nu o face să se retragă, atunci, acest lucru poate însemna că ea se simte confortabil și de asemenea este pregătită pentru un sărut.
Peisajele sau locurile romantice ca de exemplu un parc, pot și ele provoca senzația unei intimități ce poate excita simțurile în felul acesta scoțând la iveală dorința unui sărut.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 13 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania