Îngrijirea părului

Salut!

A început să-mi cadă părul..

Asta spune ceva important despre mine, huh?!, ”părul prost părăsește capul deștept..”. Mda, interesant proverb..

Lăsând gluma la o parte, procesul acesta a început cu câțiva ani în urmă și sincer să fiu, mă cam îngrijorează..

Cineva mi-a spus că este foarte probabil ca ”problema” în cauză să aibe legătură cu modul în care îmi îngrijesc părul.

Binențeles că afirmația m-a lăsat perplex, pentru că nu fac nimic deosebit pentru îngrijirea părului meu. Îl spăl dar, cam atât.

Asta m-a pus pe gânduri așa că am început să caut modalități și produse care m-ar putea ajuta în gestionarea situației cu, care mă confrunt.

Îngrijirea părului

Din câte am înțeles din cercetările mele asupra subiectului, am descoperit că subiectul e ceva mai complex..

Astfel am aflat că simpla pieptănare a părului este benefică sănătății părului și la fel este și masarea scalpului.

Am aflat de asemenea că cele mai multe dintre produsele comerciale conțin compuși chimici care dăunează în mare măsură sănătății părului și că în realitate spălând în mod excesiv părul contribuim la dăunarea sănătății acestuia.

Vedeți voi, oamenii sunt diferiți și la fel e și părul lor dar, avem în comun cel puțin o caracteristică în privința părului și anume:

Cu toții (bănuiesc; Spânul e personaj de poveste totuși..), avem glande sebacee care secretă sebum, substanță care în realitate protejează părul. Așa se face că de câte ori ne pieptănăm, glanda sebacee produce sebum care ne protejează părul.

Am tot căutat produse care să stopeze sau cel puțin să încetinească acest proces de cădere a podoabei capilare dar, cam toate erau la prețuri prea piperate pentru buzunarul meu. Până și în supermarket-uri, prețurile la produsele de brand sunt excesiv de mari așa că, am tot căutat.

Opriți degradarea părului

Problema e că părul se deteriorează și dacă nu îl îngrijesc căderea se va accelera.

Am înțeles că măștile de păr sunt foarte utile în repararea părului deteriorat și că aș putea folosi diverse produse în acest scop.

Măștile de păr acționează asupra părului care, în esență este compus din proteine și îl curăță și îl hidratează, readucându-i tăria și frumusețea naturală înapoi.

În această privință, am găsit foarte util produsul ”Dove Masca de păr 200 ml Intensive Repair”.

E important!

Opriți căderea părului

Un alt produs interesant utilizat în oprirea căderii părului este Elseve Arginine resist x3.

Arginina prezentă în acest produs este o moleculă esențială creșterii părului.aceasta are mai multe proprietăți, astfel arginina hrănește bulbul, întărește rădăcina firului de păr și îi reface fibra, ceea ce face produsul Arginine resist x3, un produs indispensabil arsenalului meu de luptă împotriva căderii podoabei capilare.

Este important!!

Sporiți strălucirea și sănătatea părului vostru

Până în urmă cu câțiva ani eram foarte lăudat pentru bogăția, strălucirea și culoarea părului meu (negru). De aceea, acum mă uit în oglindă cu o oarecare părere de rău.

Am găsit un produs care m-ar putea ajuta să recapăt vitalitatea părului meu. Este vorba despre ”Farmasi Gel de păr 300 ml Hard & Wet”.

Observ din descrierea produsului că acesta, nu conține alcool, oferă părului o fixare solidă, control și strălucire.

Asta este interesant deoarece completează cercul produselor care mă pot ajuta nu numai să mă protejez împotriva pierderii părului dar și să îl regenerez și să-i redau strălucirea de altă dată.

Este important!!

Importanța frumuseții părului nostru este mare în dreptul fiecăruia dintre noi și este important mai ales pentru că părul poate contribui la respectul de sine al fiecăruia dintre noi.

În această privință, am găsit și de unde să îmi procur respectivele produse dar și altele de asemenea, toate care ar putea interveni în favoarea mea și a părului meu dar nu numai..

Produsele de care vorbesc le puteți găsi aici:

ImportDirect

Iată și datele de contact:

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

info@importdirect.ro

Fix — 0366 401 113

Mobil — 

0755 087 780

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 14 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania