Influența

Salut!

Subiectul pe care ne vom focaliza astăzi este ”negativitatea, influența acesteia în viața noastră și cum ne putem schimba viața printr-o simplă schimbare de perspectivă”.

Întotdeauna am fost un tip care măsoară de mai multe ori înainte de a tăia dar, asta nu m-a ferit de situațiile negative nicidecum, ba din contră, aș spune că din ce analizam lucrurile mai în amănunțime, din atât lucrurile parcă se complicau..

De fel, mereu am fost un optimist dar, în viață nu totul e roz..

Cred că, cu toții resimțim presiunea celorlalți asupra noastră și chiar dacă noi suntem în realitate pozitivi și plini de gânduri bune, anturajul și oamenii cu, care ne înconjurăm, ne influențează starea de spirit și implicit situația de fapt.

Știm bine că ceea ce gândim este în realitate și ceea ce atragem în viața noastră (ne creăm singuri realitatea)..

Modul în care permitem acestor factori să ne influențeze starea de spirit este esențial pentru viitorul nostru..

Știți?, cei mai mulți vor motiva lipsa unei perspective favorabile, a unei vieți confortabile și de succes aruncând vina asupra creșterii și pe dezinteresul celorlalți..

Partea tristă este în primul rând că aceștia au dreptate.

Niciodată nu e prea târziu, nu e un simplu slogan că, din punctul meu de vedere, dacă acum viața e dificilă și simțim că nu putem răzbi, ne putem trezi și ne putem da seama că, nu există situații negative, există însă situații din care putem învăța..

Privind în felul acesta lucrurile vom deveni capabili să luăm atitudine, vom deveni motivați pozitiv și constructiv.

Personal, am eliminat influențele negative din viața mea și în plus, am decis să privesc partea bună din toate lucrurile.

Oamenii de care mă înconjor încerc să îi aleg personal deoarece, știu că ei mă reprezintă la fel cum eu îi reprezint pe ei. Sigur, există situații în care suntem obligați să avem în preajma noastră oameni cu gândire negativă dar, pentru aceștia ne putem transforma noi înșine într-un exemplu și le putem schimba noi lor mentalitatea influențându-i pozitiv.

Un alt lucru pe care îl fac este să evit să mă uit la știri la TV. Fac asta pentru că în general, televiziunile difuzează știrile cu impact din cauză că timpul lor de emisie e limitat și, nu?, mai trebuie să bage și reclame..

Procedând în felul acesta evit știrile cu impact negativ (cele mai bune știri, sunt alea proaste (negative)), ca atare evit influențele negative.

Știrile le culeg selectiv de pe internet fără să permit influențelor negative să pătrundă în mintea mea prin intermediul a ceea ce citesc.

Nu citesc nimic și nu vizionez emisiuni care mi-ar putea influența starea de spirit altfel decât pozitiv.

Nu mă gândesc insistent la trecut sau la experiențele trecutului și nu mă plâng de acestea. Trecutul a fost, există doar viitor. Dacă ceva nu a funcționat cum aș fi vrut în trecut, acel lucru m-a învățat ceva.

Neinfluențați de gânduri negative și de oameni negativiști ne putem păstra moralul la un nivel sănătos și chiar îl putem crește. Putem trăi o viață plină, cu multe bucurii schimbându-ne modul de a privi lucrurile. E ușor, încercați fiecare dintre voi..

Succe!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 4 June 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania