Începeți o afacere acum

nișă

Acum este momentul!

Este bine să începeți acum o afacere deoarece din punctul de vedere al tehnologie a avut loc o evoluție a tot cuprinzătoare în ultimele decenii ce a propulsat mediile de afaceri la cu totul alt nivel.

Acum este momentul deoarece în calitate de antreprenori, în momentul de față aveți mai mult și mai rapid acces la informație iar asta vă permite să luați decizii mult mai rapid și ma inteligent decât oricând în trecut. Acum este momentul pentru că asemeni lui David, reprezentând afaceri mai mici decât Goliați precum Microsoft, Apple sau Samsung, ca să dau doar aceste exemple..

Fiind mai mici și mai neconstrânși de diferitele strategii pe care le puteți adapta și readapta mai rapid și mai ușor decât firme mari. În flul acesta veți putea ataca piețe noi mai rapid și în felul acestă să câștigați mai mulți bani.

Fiți antreprenori

Ce înseamnă însă a fi un antreprenor de succes într-o lume care pare să se desfășoare cu o viteză uimitoare?

Well, a fi antreprenor înseamnă în primul rând a vedea lumea în perspectivă și a acționa conform unui plan bine stabilit.

După părerea mea, în primul rând dacă aveți deja un job dar doriți să începeți și o afacere este recomandat și chiar obligatoriu să nu abandonați actualul loc de muncă în speranța că veți da lovitura în afaceri. Un loc de muncă stabil vă oferă o siguranță, o plasă de minimă salvare și în definitiv vă oferă asta, stabilitate.

Tot după părerea mea este bine să începeți cu ceea ce dispuneți deja atât din punct de vedere al timpului de care dispune dar și financiar și dezvoltați-vă pe măsură ce afacerea se maturizează iar voi dobândiți experiență.

Nișa și pasiunea voastră

Apoi, după cum am spus de atâtea ori, căutați o nișă într-un mediu care să fie pe placul vostru și acționați cu pasiune pentru atingerea obiectivelor voastre.

Afacerile clasice au ieșit în mediul online. Astăzi foarte multe afaceri își închid magazinele clasice în favoarea deschiderii de magazine online. Consumatorii care intră online în căutare de produse sau servicii, nu intră să facă, cumpărături la întâmplare, aceștia intră pentru a căuta în special produse și servicii în magazine de specialitate. Așadar, specializați-vă pe o anume nișă, căutați să furnizați produse și/sau servicii care să satisfacă un public anume. Vremea magazinelor standard a trecut. Pentru a face asta este necesar să descoperiți anumite nevoi exprimate de grupuri de oameni. Din moment ce concurența voastră nu este formată din companii mari, va trebui să descoperiți locuri unde acestea lipsesc încă.

Acum este momentul să începeți afaceri.

Fiți online

Chiar dacă doriți să începeți o afacere în mod clasic (offline), prezența pe internet poate constitui încă un factor foarte important pentru afacerea voastră. Online beneficiați de o lărgire a orizontului vostru de afaceri căpătând acces la o mai mare bază de clienți și scăpați de limitările impuse de o locație fizică. Din punct de vedere al promovării, afacerea voastră înlătură bariere care în promovarea clasică consumă resurse importante pentru a fi eliminate prin faptul că ajungeți la persoanele interesate foarte ușor.

Acum este momentul să începeți afaceri.

Cu toții întâmpinăm piedici în operarea afacerilor noastre, de diferite tipuri..

Ceea ce vă poate face însă antreprenori de succes sunt calități precum creativitatea, pasiunea și energia înflăcărată pentru domeniul în care activați care vă motivează permanent să continuați.

Așadar înarmați-vă cu determinare, optimism și voință de a continua deoarece în felul acesta vă veți face remarcați în rândul oamenilor de afaceri.

Acum este momentul să începeți afaceri.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Începeți o afacere Posted on: 17 February 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania