Îmi protejez telefonul, mă protejez pe mine

Salut!

Astăzi vom vorbi despre folia protectoare pentru telefoanele noastre mobile.

Telefonul mobil a devenit un obiect indinspensabil traiului în lumea de azi. Problema este că tehnologia evoluează permanent iar telefoanele noastre devin din ce în ce mai sofisticate și de aici prețurile lor din ce în ce mai piperate. Dacă ai scăpat telefonul din mână, adio date dar adio și telefon. Datele de obicei le recuperăm din cloud dar cu aparatul nostru prețios ce facem?

Îl înlocuim..

Alți bani, altă distracție, păi nu?!

Păi aș zice eu, nu!

Există metode prin care ne putem proteja telefonul mobil.

Folia de protecție nu mai e o simplă folie care protejează doar împotriva potențialelor zgârieturi, no ci tehnologia în domeniu a avansat și ea.

Iată câteva motive pentru care este indicat să utilizăm folie de protecție pentru dispozitivele noastre digitale:

  1. Foliile ultrasmart protection de la https://www.smartprotection.ro premium cele Tempered Glass sunt folii de calitate superioară făcute din sticlă tratată termic ce oferă protecție antișoc ridicată în timp ce păstrează intactă calitatea imaginii.
  2. Aceste folii, spre deosebire de foliile normale, aceste folii de la https://www.smartprotection.ro oferă o suprafață delicată ecranului prin sticla securizată, utilizatorul beneficiind în acest fel de o experiență plăcută în utilizarea dispozitivului său.
  3. Foliile Tempered Glass – Privacy Ultra Smart Protection sunt subțiri și nu interferează în nici un fel cu utilizarea dispozitivului ba încă mai mult, acestea protejează intimitatea utilizatorului dispozitivului făcând în așa fel încât ecranul telefonului să fie vizibil doar persoanei aflate în fața acestuia.
  4. Sunt foarte ușor de montat și datorită sticlei tratate oleofobic și hidrofobic înfățișarea telefonului vostru va arăta întotdeauna strălucitoare iar prin tratarea hidrofobică curățarea telefonului va fi foarte ușor de făcut ținând lichidele la distanță de telefonul vostru.
  5. Antișoc, Foliile Smart Protection sunt făcute în așa fel încât duritatea sticlei este de 9H oferind în felul acesta cea mai bună protecție anti-explozie de pe piață.

Acum, pentru voi toți am o veste excelentă, în perioada 10-14 Februarie, foliile Smart Protection pot fi achiziționate la preț redus de la www.smartprotection.ro, deoarece, nu-i așa, este ziua noastră a tuturor, iar aceștia desfășoară o campanie de Valentines Day și vă garantez că vă veți îndrăgosti de aceste produse atât de performante.

Telefoanele voastre, al meu, telefoanele noastre ale tuturor au nevoie de această protecție, pentru a deveni mai ușor de utilizat și pentru a ne elibera de teama de a nu le zgâria, a lăsa amprente sau cine știe pentru a nu le ciobi în vre-un fel scăzând valoarea dispozitivelor noastre. Fiți inteligenți și protejați-vă telefoanele folosind foliile de la www.smartprotection.ro pentru a deveni mai eficienți în ceea ce faceți.

Ce fac eu?

E ușor să fi inteligent în ziua de azi, așa că telefonul meu mă ajută la fiecare pas în aventurile mele de zi cu zi. Sigur că îl protejez, sigur că am grijă de el, acest telefon îmi protejează viața personală și de afaceri, în el îmi țin lucrurile personale, gândurile și pozele familiei, așa că e rândul meu să îl protejez. Cum voi face asta?

În data de 10 voi face o vizită magazinului online SMART PROTECTION de unde îmi voi achiziționa folia perfectă pentru telefonul meu.

Vă îndemn cu drag să faceți același lucru.

Succes!

Filled Under: General,Idei de afaceri Posted on: 30 January 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania