Îmi cumpăr apartament în Sibiu

Salut!

De ceva timp încoace, caut să mă mut din orașul meu natal Giurgiu într-o localitate ceva mai distinsă. Din acest motiv am sărit București din ecuație deoarece București este un oraș poluat din toate punctele de vedere, mai cu seamă din punctul de vedere al populației, acesta arătând nicicum a capitală europeană.

Am ales Constanța pentru locație și prestanță, pentru faptul că are ieșire la mare iar vara e un loc frecventat de turiști, ceea ce ar putea însemna oportunități de relaționare cu mult mai multă lume decât populația totală a orașului. Un alt lucru care m-a îndemnat să mă îndrept în primul rând spre căutarea unei noi locuințe în Constanța este faptul că drumurile sunt relativ decente dat fiind faptul că vorbim de un oraș turistic dar, ghiciți ce..

Am ales să caut pe diversitatea de site-uri de imobiliare prezentă pe internet, pe câteva dintre acestea de fapt..

Prețurile mi-au făcut falca să cadă..

Ok, e vorba despre un oraș turistic, sofisticat și unde mai pui, a fost condus de Mazăre, de Radu Mazăre, dacă nu știați, ceea ce îi acordă o notă aparte.. iar eu pot să înțeleg asta dar man, Constanța nu e Paris, chiar și păstrând proporțiile..

Am căutat apoi și în împrejurimile orașului, apartamente, case, locuințe care să îmi asigure un oarecare confort din punct de vedere al mobilității și desigur din punctul de vedere al accesului la instituții de utilitate publică.

Site-urile de imobiliare erau pline dar, din nou prețurile am constatat că sunt exagerate. Am căutat și am tot căutat, fără nici un rezultat satisfăcător însă..

Care este problema?, m-am întrebat apoi.. De ce nu găsesc o locuință decentă la un preț care să nu îmi prăbușească bugetul de tot? 30.000 de euro ar fi fost ceva acceptabil.. ceva la parterul blocului pentru că, după cum spuneam, mobilitatea..

Problema era de fapt localitatea iar încăpățânarea mea, nu mă ajuta deloc în sensul găsirii unei soluții, sunt un tip cerebral și rațiunea primează în gândirea mea.

Un lucru nu funcționează, acel lucru trebuie modificat.

Am reflectat un pic asupra lucrurilor care mă interesează în ceea ce privește locuința ideală din punctul meu de vedere.

Am concluzionat următoarele:

  1. Am nevoie de un spațiu care să îmi ofere confortul necesar
  2. Este necesar ca acest apartament să fie amplasat astfel încât să îmi ofere posibilități de mișcare în condiții civilizate (străzile să fie asfaltate etc)
  3. De asemenea, accesul la instituțiile publice este un factor foarte important din punctul meu de vedere.

Astfel am început să caut un apartament în mod aleator, de data asta în orice altă localitate.

Tot căutând pe internet, am ajuns pe site-ul www.hermannresidence.ro unde am aflat despre un ansamblu rezidențial situat în Sibiu într-o nouă zonă, zonă aflată în plină dezvoltare.

Bingo!!

Sibiu, fostă capitală culturală europeană, trebuie să aibe o oarece prestanță și importanță în România, doar a dat și un președinte de țară.

După cum spuneam orașul Sibiu a fost capitală europeană în anul 2007 iar aici putem verifica Bilanţul Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007lucru care cu siguranță ne va face mândri.

Am ales din oferta de apartamente pe care Hermann Residence ne-o pune la dispoziție un apartament de două camere (tip 1) cu o suprafață totală de 50,61 m2 din care utilă 44,06 m2.

Costul apartamentului este piperat după bugetul meu dar, este vorba de un apartament nou, situat într-o zonă bună și care dispune de o vedere superbă spre munții Cindrel, ceea ce face ca cei 32.000 de euro să merite pe deplin.

Astfel, locația contează dar ceea ce contează mai mult este confortul pe care ni-l oferă locuința noastră.

Recomand apartamente de la Hermann Residence la prețuri foarte avantajoase.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 24 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania