Identitate

Jeff Bezos fondator Amazon.com

Identitate – alex-popa.ro

În ultimele articole am vorbit succint despre cum puteți crea o afacere pe internet și despre cum puteți profita de pe urma acesteia.

Astăzi îl vom defini pe Eu în afacerea mea.

În primul rând pentru a vă identifica locul în afacerea voastră trebuie să răspundeți concret la următoarele întrebări:

Care sunt talentele și defectele voastre respectiv care sunt slăbiciunile și punctele voastre forte?

Cum vă propuneți să schimbați situația și să transformați slăbiciunile în puncte tari?

Exemplu:

Este bine cunoscut faptul că Amazon.com a început având aparent cel puțin ca punct slab ideea că oamenii nu vor cumpăra cărți pe care aceștia să nu le poată atinge.

Planul fondatorului afacerii a fost însă să ofere cele mai bune servicii pe care afacerea le putea oferea fapt care s-a și întâmplat prin diversificarea ariei de produse ce pot fi comercializate. Astfel slăbiciunea cu, care a început afacerea Amazon.com a fost transformată într-un punct tare prin faptul că Amazon reprezintă un ideal în ceea ce privește vânzările retail.

Ce loc vă veți asuma în conștiința publică?

De cele mai multe ori oamenii de afaceri își asumă diverse locuri în conștiința publicp, care pe lângă faptul că le întărește identitatea le aduce venituri suplimentare deasemenea. De multe ori aceștia devin autori de cărți, de cursuri și chiar țin conferințe. Aceste activități suplimentare le aduc de cele mai multe ori venituri foarte consistente și le crează și întrețin o aură de experți în domeniile lor.

Reprezentare 

Un lucru bun pe care îl puteți face înainte de începerea afacerii este să observați și să luați notițe. Analizați în primul rând modul în care fac afaceri ceilalți actori prezenți în piață și mă refer aici la potențialii voștrii viitori concurenți.

Luați notițe în ceea ce privește liderii care operează pe nișa pe care ați ales-o și voi și despre cum aceștia își conduc afacerea. Procedând în felul acesta esențial este să învățați din metodele acestora, din felul în care acționează pentru a crea și stimula interes în public dar și din modul în care ei relaționează atât pe plan social cât mai ales în mediul de afaceri.

Notă:

Se observă clar faptul că tot revin la a detalii privind felul în care începeți afacerea, acest lucru se întâmplă deoarece vreau să induc o conștientizare efectivă a faptului că felul în care începeți afacerea este foarte important și vă va determina în proporție de 75% evoluția atât a voastră ca antreprenori dar și a afacerii voastre.

Succes!

 

Etichete: , , Filled Under: Bani,Startup de bază Posted on: 1 May 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania