Idei și oportunități de afaceri.

p_011

 

Încep acest nou articol subliniind încă o dată că începerea unei afaceri necesită multă gândire și planificare. De cele mai multe ori găsirea unei idei bune de afaceri poate reprezenta un proces oarecum descurajator din cauza faptului că există o listă imensă de posibilități dar acest lucru poate fi îndeplinit cu gândire și planificare atentă.

În acest articol vom parcurge acest proces de găsire a unei idei bune de afaceri. O idee excelentă este un început foarte bun dar acest lucru nu este  absolut necesar.

Ideile originale pot ori crește ori eșua în încercarea lor de a deveni afaceri de succes deoarece aceste idei nu sunt verificate și din această cauză de multe ori fără o piață de desfășurare.

Începeți o afacere acum

După cum am spus, o afacere foarte bună începe cu o idee excelentă cu toate că nu întotdeauna este cazul. Creativitatea este principalul vostru aliat în această aventură, gândiți deasemenea neconformist și să vă puneți acele întrebări care vă deschid mintea. Începeți cu ceea ce vă interesează cel mai mult (știți cum se spune că toată lumea vrea ceva?), întrebați-vă care sunt interesele voastre cele mai aproape de inimă. Brainstorming  (schimbul de idei) o idee bună poate fi o altă posibilitate, adunați-vă prietenii și familia și schimbați opinii, idei de orice fel (nu puteți știi care anume vă va aprinde beculețul).

Pueți-vă pasiunea la lucru și gândiți creativ, faceți liste cu idei, detaliați fiecare odee în parte și acordați-i calificative. Apoi tăiați de pe listă ideile cele mai nesatisfăcătoare până veți rămâne cu cele mai interesante optiuni.

O altă idee în curs cu timpurile este să căutați pe internet cele mai bune idei de afaceri și să le aplicați conform strategiilor proprii. Observarea noilor trenduri este și ea o posibilitate de a găsi o idee bună de afaceri.

Ideea vostră cea mai de succes

Nu există o limită în ceea ce privește alegerile în materie de idei de afaceri la dispoziția antreprenorilor. Oricine și am spus asta mereu cu aceeași încredere, oricine poate găsi o idee bună și începe o afacere care să-i aducă profit.

În afaceri este bine să faceți ceea ce vă place și profitul se va arăta și el deși succesul poate fi cu greu garantat.

Afaceri cu bani puțini

Okazii.RO vă poate ajuta într-un mod excepâional să porniți o afacere excelentă începând chiar cu vânzarea de lucruri care nu vă mai folosesc sau care s-au învechit. Astfel puteți începe să vă fabricați propriile produse ca de exemplu lumânări artizanale, bijuterii, picturi, goblenuri etc.

Acestea pot fi vândute ușor prin intermediul Okazii.RO sau a site-urilor de acest gen, ex:

– tocmai.ro

– olx.ro

(OkaziiRO este totuși cel mai popular și oferă un potențial mult mai mare decât urmăritoarele)

Afaceriile MLM reprezintă un alt gen de afacere discutat în cadrul acestui blog. Dacă sunteți genul de persoane care dețin abilitatea de a convinge oameni să profite de oportunitatea unor produse sau servicii pe care le oferiți spre vânzare și aveți o mulțime de prieteni și contacte, dacă dispuneți de timpul necesar deplasării și discutării cu oameni și dacă sunteți îndeajuns de sociabili este posibil ca acest gen de afacere să fie acela care vă va imbogății.

Aria ideilor de afaceri este imensă și de aici și ideile de afaceri sunt multe. De aceea lărgiți-vă orizonturile și căutați și alte idei de afaceri, scotociți prin reviste , jurnale, ziare și alte publicații care și ele vă pot oferi idei de posibile afaceri.

Succes!

Filled Under: Startup de bază Posted on: 2 June 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania