Idei pentru succes

Salut!

Suntem ființe extraordinare, noi oamenii și nu de puține ori (mai ales în cazul celor tineri), avem tendința de a ne considera super oameni și le dăm celor din jurul nostru permisiunea să ne suprasolicite.

Este bine să le stabilim limite, atât oamenilor din jur cât și nouă înșine. Este bine să știm când să muncim, când să ne distrăm și când să ne odihnim.

Pentru că reprezentăm persoana care ne cunoaște cel mai bine, probabil că ne vom judeca adesea prea aspru.

O idee bună este să ne acceptăm așa cum suntem și să continuăm cu dezvoltarea noastră personală.

De foarte multe ori ne vom simți atrași în lucruri greoaie, care ne împiedică și de oameni care nu aduc o plusvaloare vieții noastre, ba mai mult, ne distrag atenția și ne intoxică, cu energia pe care o degajă.

Concentrându-ne atenția asupra lucrurilor care ne interesează și pe ceea ce putem face, vom economisi timp.

Dacă ceva ne răpește atenția în mod inutil și nu îi putem găsi o utilitate în planurile noastre, cel mai bun lucru pentru noi este să renunțăm la el.

Insuccesele vor apare și ne vor distrage atenția.

Asta nu trebuie să se întâmple, insuccesele au rolul de a ne fi instructori, din acestea învățăm și nu avem nici un motiv să ne temem de ele.

Negativitatea este la fel de seducătoare ca cel mai senzual tango, aceasta ne va linguși, ne va mângâia și ne va atinge în gele mai sensibile locuri provocându-ne o plăcere vinovată, cu care presupunem ”că putem trăi”.

Pentru a evita negativitatea trebuie să gândim în afirmații pozitive, da vreau, da pot, da o voi face, da, e bine.

Se spune că râsul este contagios și că de asemenea, este un medicament pentru suflet.

Este important să ne înconjurăm de oameni fericiți și care știu să genereze fericire în jurul lor. În felul acesta vom deveni capabili să răspândim bucurie oriunde ne-am afla.

La fel de important este să ne învățăm cu succesul iar succesul din propriile noastre experiențe, vine greu, în timp și lasă urme, de cele mai multe ori dureroase.

Înconjurându-ne cu oameni de succes capabili să ne insufle aceeași atitudine și nouă, ne vom ușura drumul către succes. În acest sens, experiențele altora pot reprezenta bunuri fără de preț, putem găsi inspirație în viețile și faptele celor pe care îi admirăm (modele pentru noi).

Gândurile noastre sunt sunt reflezia fidelă a vieți noastre, suntem înconjurați de ceea ce gândim.

Dezvoltarea gândirii va avea loc oricum, fie că vrem fie că nu. De aceea, este imperios necesar să-i acordăm gândirii noastre hrana pentru ca aceasta să crească într-un mod sănătos.

Visurile noastre sunt scopurile noastre.

Scopurile noastre se pot transforma în obiective iar obiectivele în realizări.

Actorii, se spune că intră în pielea personajelor pe care le joacă, de aceea, o idee excelentă este aceea de a adopta un mod de gândire și o atitudine care să ne ducă mai aproape de atingerea țelurilor și de împlinirea visurilor noastre.

Cu alte cuvinte să fim deja ceea ce vrem să devenim.

Visurile ne sunt nordul și acestea ne pot umple imaginația și mintea cu pozitivitate în așa fel încât teama să se spulbere, fâcând ca drumul să ne fie mai ușor.

Oamenii sunt ființe extraordinare ce pot realiza tot ce își propun, Însăși Dumnezeu a spus asta așa că indiferent ce ar spune oricine altcineva, este oricum prea puțin. În consecință, ține de deciziile și de hotărârea noastră dacă și cum vom ajunge unde ne dorim.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 23 April 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania