Idei de afaceri și descoperirea acestora

Salut!

Ok, enough!, adică suficient, să revenim la menirea primordială a acestui blog, afacerile..

Începerea unei afaceri presupune gândire și planificare asiduă. În ziua de azi există o mulțime de oportunități așa că găsirea unei idei care să ni se potrivească poate deveni o sarcină destul de dificilă.

După cum observați astăzi vom vorbi, iar mda.. despre începerea unei noi afaceri.

Important!

O afacere cu potențial necesită o idee cu potențial!

Ideea

Ideile creative se nasc din interesele noastre și din pasiunea noastră pentru acestea. Această pasiune, este bine să fie motivul pentru care ne trezim dimineața (cel puțin o perioadă de timp, până ce afacerea devine stabilă). Aici familia, prietenii și cunoștințele, pot juca un rol important pentru că ei ne pot inspira în găsirea unei idei ce ni se potrivește, pentru că, doar ne cunosc, da?..

Google e o unealtă extrem de utilă în descoperirea unei idei de afacere care să ne aducă o mulțime de bani. Este o idee bună să ne concentrăm de asemenea, atenția asupra direcției pe care o ia societatea în ziua de azi.

În realitate, există o mare de idei de afaceri dintre care putem alege. Ca atare, este bine săfim aprinși în dorința noastră de a începe o afacere și de a găsi acea idee, care ni se potrivește cel mai bine.

Cunosc foarte mulți netprenori (antreprenori cu afaceri pe internet), care câștigă bani din afacerile lor pe internet, de la bloguri care oferă spațiu publicitare în cadrul lor la afaceri mici gen magazine online care odată cu vremurile se dezvoltă tot mai abitir.

Ca bloggeri putem începe o afacere închiriind spațiu publicitar gen bannere/anunțuri adsense sau de alt fel dar și scriind articole comandate (advertoriale). Programele de afiliere, pot reprezenta și ele, un potențial de venituri consistente având în vedere faptul că în românia această piață, nu a cunoscut o așa de mare creștere ca în afară..

În ceea ce privește tema blogului, scrieți despre ce vă place pentru că pasiunea joacă un rol crucial în succesul unui blog.

Cât despre deschiderea unui magazin online, putem începe cu propriul nostru website, în cadrul căruia să vindem propriile noastre produse sau ale altora sau putem deschide un magazin în cadrul www.Okazii.ro și să ne promovăm în același timp produsele și pe alte site-uri de anunțuri precum www.publi24.ro, www.lajumate.ro sau olx.ro.

Putem de asemenea combina cele două idei de afaceri și să deschidem un blog (website) propriu, pe care să scriem despre ceea ce ne pasionează și în cadrul căruia să promovăm produsele noastre su ale altora în timp ce ne deschidem un magazin pe www.Okazii.ro pentru a vinde produsele pe care le promovăm pe blogul nostru și pe alte site-uri de anunțuri precum cele enunțate mai sus.

În realitate, există o mulțime de oportunități de afaceri care așteaptă să fie descoperite așa că e o idee excelentă să deschidem bine ochii și să gândim și în afara zonei noastre de confort deoarece ne putem specializa oricând într-un nou domeniu și putem descoperi în orice moment o nouă pasiune care să se dovedească foarte profitabilă.

Putem discoperi noi idei de afaceri în reviste, ziare și alte publicații offline de asemenea, în concluzie e o Idee bună să fim tot timpul în căutare pentru că ideile vor apare cu atât mai repede cu cât ne gândim mai mult la ele.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Bani,Idei de afaceri,Începeți o afacere Posted on: 10 February 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania