Idei de afaceri – Afacere de catering

catering

Am mai spus asta, trăim în era vitezei și fiecare dintre noi este într-un fel sau altul angrenat în această ”goană” a eficienței și productivității. Am văzut la tv noua reclamă la Pizza Hut, ”tastaturizarea prânzului” sau cam așa ceva. Ideea este că nu ne mai oferim timp nici să mâncăm cum trebuie. O idee bună de afaceri care să satisfacă această nișă și în fond această cerere este înființarea unei afaceri de catering. Știu, există câteva afaceri de acest gen, plus că unele restaurante livrează și la domiciliu sau unde dorește clientul, oricum ar fi consider că există loc pentru inovare și expansiune pe acest domeniu. În acest sens livrarea la petreceri, întâlniri de afaceri și la cine oficiale ar putea construi imaginea afacerii și ar putea crea o bază reală care să constituie o punte de dezvoltare a afacerii ținând pasul cu, concurența și promovând imaginea firmei sau a produsului.

O firmă de catering ocupă o întreagă gamă, de la petreceri aniversare pentru copii până la micul dejun la pat și cine romantice să zicem. Companiile mari utilizează serviciile oferite de firmele de catering iar evenimente precum nunțile, botezurile și chiar înmormântările reprezintă și ele oportunități în favoarea dezvoltării unei astfel de afaceri.

Un furnizor de astfel de servicii care are imaginație și creativitate și aflat într-un oraș mare ca București, Constanța, Cluj etc. poate cu ușurință transforma o astfel de afacere într-un veritabil succes. În același timp, un așa antreprenor aflat într-un oraș mic ca Giurgiu ar putea și el face profit de pe urma furnizării de servicii de catering.

Pentru a avea succes cu o afacere de acest gen nu este neapărat necesar să aveți o pregătire specială în domeniu. Tot ceea ce aveți nevoie este o înțelegere a oamenilor și a ceea ce preferă aceștiaîn diferitele împrejurări în care se află.

Pentru a porni o afacere în domeniul catering-ului puteți începe chiar și cu finanțare aproape zero, de acasă. Capitalul pe care ați putea să îl investiți se rezumă la ceea ce vă este necesar pentru a pregăti mâncarea pentru clienți și la transportul acesteia. Din momentul în care veți începe să primiți comenzi veți putea să vă gândiți la existindere și la suplimentarea finanțării, la extindere și la angajarea de personal. Puteți dezvolta o afacere de familie cu o investiție foarte mică. Împărțirea sarcinilor ar putea să vă sporească eficiența și productivitatea în acest caz.

Pentru a asigura succesul afacerii este necesar să planificați și să lucrați după acest plan. Este bine să înțelegeți cu exactitate care sunt dorințele clienților voștrii și asigurați-le serviciul într-un mod care să reflecte seriozitatea și imaginea afacerii voastre.

Începeți prin a da anunțuri în ziare, la radio și chiar la tv. Simple anunțuri, nimic sofisticat.

Exemplu:

– Afacerea mea de Catering SRL, vă oferă servicii personale. Vă asigurăm gestionarea oricărui eveniment special, de la început până la final, indiferent de mărimea acestuia. Satisfacție garantată! Ne ocupăm de toate pentru voi. Sunați-ne acum, și vă vom demonstra.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Idei de afaceri Posted on: 16 September 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania