Ideea voastră – Afacerea voastră

stop

 

Ne place internetul, ne place și viteza cu, care comunicăm în prezent adevărul  fiind acela că ne aflăm în era vitezei și trăim cu fascinația oportunităților. Mulți dintre noi datorită acestei unelte, internetul, au descoperit modalități mai facile de a-și câștiga existența. Spre exemplu, a lucra de acasă este acum o modalitate la îndemâna oricui are o idee bună.

Alții dintre noi, au intrat în afaceri pe bază de francize, lucru de lăudat deoarece este și aceasta o șansă la un profit dar dacă vă alegeți un astfel de model de afacere trebuie să știți că nu este neapărat necesar să vă axați doar pe francize. Puteți lua în considerare și alte idei de afaceri în care v-ați putea avânta.

După cum am spus deja, internetul este o unealtă foarte folositoare care v-ar putea ajuta să conduceți cercetări foarte amănunțite. Antreprenorii aflați la început pot beneficia foarte mult de informațiile pe care le pot găsi pe internet.

Știu, internetul vă poate fi și prieten și aliat și în mod natural veți pune întrebarea, ”Păi mă’ Alex, online putem găsi un milion de idei bune de afaceri, cum să facem să o alegem pe cea mai bună dintre acestea?”.

Cum alegem cea mai bună idee de afacere?

Ehi, trebuie să recunosc că Analysis Paralysis – Paralizia Analizei, altfel spus și analiza cu paralizie este în esență supra analizarea unei situații astfel încât o decizi este amânată la nesfârșit, v-ar putea pune probleme.

O soluție, cea mai simplă din punctul meu de vedere este să vă luați după instinct. De exemplu, dacă o idee vi se pare bună dar vă gândiți în aceeași măsură la alta, abandonați-o sau nu o luați în calcul.

Ca antreprenori este datoria voastră să cercetați și să aunați cât mai multe informații în ceea ce privește ideile voastre de afaceri (evitați să riscați prea mult când sunteți la început).

Și totuși o afacere în franciză poate că este cea mai bună idee pentru voi, în felul acesta veți putea să luați toate deciziile voi înșivă și să faceți profituri considerabile.

Este bine să cunoașteți că indiferent că alegeți o afacere pe internet sau un model de franciză, acestea vă pot oferi la fel de mult. Depinde doar de voi și de modul în care vă administrați afacerea dacă vă veți crește profitul.

Cu siguranță, nu oricine poate administra o afacere sau cel puțin nu oricine poate gestiona o afacere de succes pentru că după cum bine știm cu toții, conducerea cu succes a unei afaceri este un lucru dificil în care trebuiesc luați în calcul o sumedenie de factori înainte și după momentul pornirii acesteia. Chiar și cu o finanțare asigurată pentru lansarea afacerii, nu puteți fi siguri că aceasta v-ar putea asigura suficient profit în viitor, mai cu seamă dacă voi nu știți cum să rezolvați anumite situații de afaceri (unele inevitabile precum campaniile de marketing).

În cazul în care ideea voastră de afaceri presupune înființarea unui SRL  cu unic proprietar (deși în cazul acestui gen de firmă nu există limită de asociați, dar poate vă simțiți capabili..), va trebui să puteți să lucrați în consecință singuri.

Ca antreprenori vă angajați în propria afacere, veți fi deci, proprii voștrii șefi, de aceea ar fi un lucru bun să fiți sprijiniți de cei care vă sunt aproape.

Începerea unei afaceri de la zero presupune multă muncă. Să presupunem aici că ideea voastră de afaceri este deja disponibilă sub formă de franciză, acum, pe care dintre aceste idei veți alege să le împliniți?

În cazul unui antreprenor isteț, acesta cu siguranță ar alege o franciză deoarece este mai simplu, presupune considerabil mai puțină muncă, cheltuieli mai mici iar rata de succes este mult mai mare.

Să stabilim că o franciză este deja o afacere cu bazele și logistica pusă la punct și de aceea costurile ar fi mult mai mici.

Dar știind toate cele de mai sus încă este imperios necesar să cunoașteți toate avantajale și dezavantajele fiecărei idei în parte.

Ok, să zicem că ați ales ideea de afaceri pe care o considerați voi cea mai operabilă, ce faceți atunci?!


 

Puneți-o în aplicare!!


Veți putea observa curând cum veți culege beneficiile financiare ale muncii voastre, sau ar trebui să spun Ale Afacerii Voastre.

Rețineți că indiferent că veți urma propria idee de afaceri sau veți adopta o franciză este foarte important să vă dezvoltați propria voință și mai ales răbdarea deoarece toate eforturile antreprenorului trebuie să concure la realizarea obiectivelor afacerii.

În calitate de antreprenori este esențial să vă dezvoltați caracteristicile personale (cele care vă definesc ca antreprenor) și deasemenea să investigați asemeni lui Sherlock Holmes fiecare idee deafaceri.

Prin intermediul internetului puteți apela la oricine, există antreprenori consacrați care v-ar putea răspunde la întrebări (mai ales cei din străinătate dar și din România, să zicem Marius Ghenea).

Îndrăzniți, începeți acum o afacere!

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Idei de afaceri Posted on: 2 October 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania