Grindeanu – motive să-ți dai demisia

Salut!

Astăzi vom discuta despre protestele din stradă și despre prim-ministrul Grindeanu.

Dacă e un lucru care m-a înfuriat foarte mult la domnul Grindeanu este aroganța sa.

Îmi amintesc cu exactitate când cineva dintre reporteri în timpul conferinței de presă oferite de el și de Liviu Dragnea, l-a întrebat pe Grindeanu dacă își dă demisia pentru că sute de mii de oameni i-o cer, el a replicat ”Și PSD-ul a fost votat de milioane..

Demonstrația asta de sfidare și aroganță din partea unui angajat al poporului, un angajat care se trage dintr-un partid ce proclamă docrine de tip socialist și care ar trebui să se identifice mai mult cu oamenii de rând/din popor..

Acest exces de aroganță al lui a fost doar unul din momente pentru că în timpul conferinței, fiecare dintre domnii Dragnea și Grindeanu, au reiterat faptul că în opinia lor, Ordonanța de Urgență Guvernamentală este bună.

Este interesant faptul că aceștia au retras-o fără să și-o asume ba mai mult de atât au acuzat o lipsă de eficiență în comunicare iar asta mă amuză teribil.

Impresioniștii aștia doi apoi, au continuat să susțină că ordonanța e bună deci!

În timpul conferinței încă o întrebare venită de la reporteri și adresându-se celor doi, era cu privire la eventuala intenție a guvernului de a comasa DNA cu DIICOT.

La această întrebare, Dragnea spune că a auzit și el de ideea asta dar că nu se află nicicum în vederea guvernului.

Ce cred eu?

Părerea mea e că PSD-iștii au lansat acest zvon tocmai pentru a-i induce în eroare pe oameni și să sară la gâtul PSD și să-i acuze, pe nedrept.

Vedeți cumva aici practici comunisto-securiste?

Am mai spus asta dar eu cred că motivul pentru care guvernul a dat ordonanța 13 repede, noaptea și fără să anunțe este pentru că eminențele alea cenușii, de toată jena, și-au spus că încă sunt pe val și sunt destui proști care îi văd bine așa că au de unde să scadă în caz că lumea se supără și iese cu tam tam..

Din punctul meu de vedere, există cel puțin 3 motive pentru care Guvernul Grindeanu ar trebui să-și dea demisia iar acestea sunt:

1. A acționat pe furiș, noaptea, ca hoții iar asta I-a demonstrat ticăloșia.

2. A umilit oamenii scoțându-i în stradă și ignorându-i atâtea zile.

3. I-a ațâțat pe bătrâni și pe săracii cu duhul și prin minciuni, prin acuzații manipulatoare față de instituții ale statului I-a întors împotriva celor ce acuză guvernul.

Acum, nu mă înțelegeți greșit, PSD are tot dreptul la guvernare și trebuie să își pună în aplicare programul de guvernare respectându-și în felul acesta promisiunile făcute electoratului care l-a votat dar, cu un alt guvern și un alt prim-ministru.

Părerea mea e că protestanții din Piața Victoriei au tot dreptul să continue protestele până la căderea guvernului deoarece aceștia și-au pierdut încrederea în Guvernul Grindeanu. În caz că Grindeanu, nu își dă demisia cât de curând, este posibil ca protestanții să-și schimbe iar revendicările și să ceară alegeri anticipate.

Acestea fiind spuse..

Succes!

Filled Under: Opinii Politice Posted on: 7 February 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania