GOOD STYLE în industria textilă și de croitorie

Salut!

Astăzi m-am trezit cu gândul la industria textilă și mi-am amintit că la un momentdat, mama mi-a spus că i-ar place să-i cumpăr o mașină de cusut..

La momentul acela am râs la ideea că mama s-ar putea apuca de croitorie dar, azi gândindu-mă mai serios am ajuns la concluzia că, cândva industria textilelor  și cea a croitoriei a fost foarte importantă în România. Astfel, la mine în oraș dar și pe întreg teritoriul României de asemenea, era vestită o fabrică de textile și croitorie și anume Dunăreana Giurgiu.

Dunăreana Giurgiu și industria giurgiuveană

Fiind fabrica cu cel mai mare număr de angajați, Dunăreana Giurgiu era un pilon de bază al industriei textile și al industrie în general în orașul nostru. Îmi amintesc de vecini și vecine care erau angajați la fabrica de textile și care vorbeau cu mândrie despre Dunăreana Giurgiu.

După ’89 însă, aceasta s-a prăbușit dezmembrându-se și fiind dezafectată în parte, ceea ce a condus inevitabil la restrângerea activității făcând ca o întreagă industrie să nu mai existe, ca peste noapte.

După anul fatidic 1989, brusc însă nimeni nu a mai vorbit de ea deși chiar dinainte de ’89 lucrurile începuse să se destabilizeze în fabrică..

Ce anume vreau eu să spun?

O industrie care angaja mii de oameni și care era cu foarte mult potențial, a fost distrusă și uitată, în ziua de azi nefiind nici o fabrică care  să poată să rivalizeze cu Dunăreana Giurgiu a acelor timpuri..

Dar, există speranță..

Ok, la subiect..

Având în minte ideea cumpărării unei mașini de cusut pentru mama mea, am aterizat pe  website-ul unei societăți comerciale care se ocupă exact de acest domeniu al industriei textile.

Site-ul în cauză se ocupă cu, prezentarea echipamentelor și accesoriilor necesare industriei textilelor și croitoriei pe care SC GOOD STYLE SRL le comercializează dar, ceea ce mai permite site-ul este plasarea de oferte către societatea comercială. În felul acesta am aflat că există speranță și că www.goodstyle.ro face cinste societății comerciale pe care o reprezintă, recte SC GOOD STYLE SRL.

În cazul meu care căutam o mașină de cusut, site-ul mi-a furnizat informații utile privind industria textilă. Societatea se adresează profesioniștilor, recte firmelor interesate să-și desfășoare activitatea în industria textilă și de croitorie.

Impresionat de structura site-ului am făcut un tur consistent al acestuia și am rămas cu o impresie plăcută în privința viitorului textilelor în România.

SC GOOD STYLE SRL este o firmă cu, capital integral românesc și din punctul meu de vedere, este vorba de astfel de afaceri pe care îmi doresc să le pot promova prin intermediul acestui blog, pentru că ele reprezintă sufletul economiei și în speță a acestei nații care trebuie să renască prin forțe proprii.

SC GOOD STYLE SRL este o societate relativ tânără dar cu experiență în domeniu, acest lucru fiind relevat din colaborările cu jucători celebrii în domeniu, gen: Siruba         Jack         Ricoma    

                 Juki      Brother      Japsew       Pfaff       Durkopp

Chiar și doar numele partenerilor GOOD STYLE depun mărturie privitor la seriozitatea acesteia, lucru rar multor firme care activează pe teritoriul României.

Acum da, căutarea mea în ceea ce privește mașina de cusut pentru mama mea, continuă dar, speranța în privința industriei textilelor în România, continuă și ea..

Succes!

Filled Under: General Posted on: 12 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania