Găzduire.ro – web hosting profesionist și avantajos

Salut!

Sunt un perfecționist, toți cei ce mă cunosc știu asta, cer mult de la mine însumi și de la ceilalți de asemenea. Nu mai departe de alaltăieri am avut o confruntare verbală cu un agent eMag.ro pe tema faptului că, comanda pe care am făcut-o nu a ajuns la timp.

În decursul timpului am încercat o varietate de domenii web și de pachete de găzduire pentru acestea. Îmi place de asemenea să economisesc bani, acolo unde este posibil, nu cu orice preț însă..

Am încercat serviciile mai multor provideri în domeniul web hosting atât din România cât și din afara țării și nu de puține ori am rămas dezamăgit de lipsa profesionalismului acestora.

De curând am observat că pachetul meu de găzduire web actual mă costă o grămadă de bani și aș putea confirma că serviciile deși profesionist furnizate, nu sunt chiar la cel mai înalt nivel. Nu că i-aș reproșa ceva furnizorului meu dar, vreau ce e mai bun din ce e mai bun, având în vedere că plătesc considerabil.

De aceea am pornit o cercetare pentru un nou furnizor de servicii de hosting web și am găsit un provider care întrunește condițiile mele atât privind calitatea cât și din punct de vedere al spațiului alocat (dețin mai multe domenii care ocupă mult spațiu).

Providerul care mi-a stârnit interesul este www.Gazduire.ro și primul lucru care mi-a atras atenția a fost acesta:

Interesant, așa e?

Ceea ce e chiar mai interesant de atât este asta:

Și sincer să fiu asta nu e tot, ceea ce mi-a bucurat și mai mult surprinderea a fost faptul că în prețul pe care îl plătesc furnizorului meu actual de servicii de găzduire web, aș putea obține cu ușurință un pachet avantajos de web hosting de la Gazduire.ro care să conțină de cel puțin trei ori (ca să nu zic de 5x), mai mult spațiu, mai multe domenii găzduite (10 sau nelimitat), (având în vedere faptul că actualmente plătesc în plus găzduirea unuia dintre domenii) iar la un abonament încheiat pe o perioadă minimă de 24 de luni inclusiv protecție site și ip dedicat (pentru care în acest moment plătesc separat.

Ca să fac un rezumat al recentei mele descoperiri, pot spune următoarele:

Dacă comand un pachet de hosting la Găzduire.ro primesc nu numai de zece ori mai mult decât aș putea primi în același preț ”standard”, de la oricare dintre ceilalți provideri dar, primesc încă de trei sau cinci ori mai mult decât primesc în același preț de la actualul meu furnizor de servicii de hosting pachet de găzduire achiziționat la promoție).

Constatarea aceasta este mai mult decât interesantă, este uimitoare!

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii de găzduire web în mod călduros vă recomand tuturor www.Gazduire.ro. Cel mai probabil voi face curând transferul tuturor domeniilor mele pe un pachet pe care îl voi achiziționa de la furnizorul pe care îl avem acum în discuție și anume www.gazduire.ro.

Încă ceva, dacă mă străduiesc un pic doar și recomand câtorva dintre prieteni acest furnizor, pot foarte ușor primi gratuit o lună de web hosting pentru fiecare dintre aceștia, lucru pe care îl voi face personal.

Până atunci, sunt încântat că vă pot recomanda vouă tuturor acum.

Datele de contact ale furnizorului Gazduire.ro sunt următoarele:


Facebook Gazduire.ro
Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 12 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania