Găsiți motivația de a obține tot ceea ce doriți

p_130

În ziua de azi mulți dintre noi (inclusiv eu până de curând, până cu câțiva ani în urmă) și mai cu seamă în România, avem probleme sau ne fixăm mai greu atenția în ceea ce privește abundența atât cea personală cât și cea obținută din afaceri.

Adevărul este că prea mulți dintre noi am acumulat obiceiuri și gânduri negative care atrag mai degrabă lipsuri și sărăcie decât  bunăstare de orice fel.

În articole precedente am vorbit deja despre automotivare și obținerea succesului, de aceea consider că este necesară o continuare a respectivelor subiecte. În acest articol vom aborda

Influențarea subconștientului propriu poate reprezenta calea către tot ceea ce vă propuneți să realizați. Nimic nu-i place mai mult subconștientului vostru decât să vă facă pe plac iar afirmațiile pozitive în acest sens vă pot fi de un real folos. Aceste afirmații sunt defap modalități de influențare a minții subconștiente.

Livrarea acestor mesaje în subconștient are loc ca urmare a înlocuirii unor mesaje vechi și care vă limitează cu unele noi care vă întăresc îmcrederea în voi înșivă și vă ajută să mențineți controlul asupra propriei vieți. Eficacitatea acestor tehnici depinde în mare parte de formularea propriilor afirmații motivatoare.

Aha, cuvântul cheie este ”motivator”, astfel cât de eficientă credeți că ar putea fi următoarea afirmație, ”sunt miliardar”? Considerați că este suficient să rostiți această afirmație în fiecare zi pentru a deveni miliardari?

Răspunsul evident este NU, din cauza faptului că subconștientul vostru știe că această afirmație nu este adevărată.

Trebuie să știți că subconștientului vostru nu-i place conflictul iar minciuna crează conflict și chiar dacă voi în mod conștient acceptați să vă mințiți singuri, subconștientul vostru va lupta pentru ca voi să alegeți adevărul deoarece acestuia nu-i place schimbarea dacă nimic în viața voastră nu se schimbă de asemenea.

Pentru ca aceste tehnici să funcționeze eficient, ele trebuiesc formulate într-un mod care să se conformeze cerințelor subconștientului vostru, altfel spus formulați-le în așa fel încât să fie credibile. În opziție cu exemplul de mai sus să punem următoarea afirmație, și anume:

– Pe zi ce trece devin mai prosper și lucrez la asta zi de zi.

Aceasta sună mai bine, așa e?, aproape că puteți pipăi bogățiile care pot fi atrase de o stare de spirit ca asta, da?

O altă modalitate de formulare a afirmațiilor este aceea care vă pune în centrul responsabilităților motivându-vă în acest fel să vă duceți la îndeplinire afirmațiile.

Schimbând afirmația precedentă pentru a se potrivi acestei formulări putem spune următoarele:

– Sunt tot mai deschis posibilităților și oportunităților de îmbogățire și prosperitate.

Acest mod de a formula vă crează senzația aproape palpabilă că dețineți controlul efectiv determinându-vă să fiți mai încrezători și totodată să vă duceți la îndeplinire cu mai multă eficiență obiectivele. Imaginați-vă că vă deschideți cu totul mintea posibilităților care pot să apară în calea voastră pentru a vă ajuta, în acel moment subconștientul vostru se va condiționa în crearea acestor oportunități. Deci nu doar că subconștientul vostru va accepta afirmațiile voastre dar va și lucra la împlinirea acestora.

Ideea este că cu cât veți petrece mai mult timp concentrându-vă atebția asupra gândurilor pozitive și care duc la abundență cu atât veți atrage mai multe lucruri bune în viața voastră.

Următoarele afirmații vă pot ajuta cu siguranță în viața personală dar și în cea de business.

  • Îmi folosesc energia și puterea, gândurile și emoțiile pentru a atrage prosperitate în viața mea și a celor pe care îi iubesc.
    • Observați condiționarea ”în viața mea și a celor pe care îi iubesc”, aceasta este un ajutor suplimentare care vă va motiva subconștientul și mai mult.
  • Devin tot mai bun și mai de succes lucrând în fiecare zi la aceasta.
  • Știu că am toate calitățile pentru a obține tot ceea ce doresc în viață.

Succes!

Filled Under: Dezvoltare Posted on: 28 June 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania