Firmă de curierat serioasă

Salut!

Curieri rapizi, tată.. Încă aștept coletul de la eMag..

Acum, eu nu știu și nu îmi pot da seama dacă e vina furnizorului eMag sau a curierului dar situația este extrem de stresantă deoarece produsul pe care l-am comandat de la eMag îmi este necesar..

Ceea ce e enervant și denotă o indecență din partea eMag sau a curierului lor ”rapid”, este faptul că deși curierul a preluat coletul Sămbătă 10.05.2017 de la eMag, nici azi (în acest moment), coletul nu a ajuns în depozitul curierului.

Acum, sincer să fiu, nu știu dacă este neapărat vina eMag sau a curierului, cert este că respectivul curier a preluat deja comanda iar aceasta nu a ajuns în depozit nici acum (așa spune eMag..).

E o rușine, atât pentru furnizor cât și pentru curier dar, părerea mea e că, în cazul de față, vina e a curierului deoarece comanda a fost refăcută în data de 10.05.2017 dar, inițial a fost făcută în 02.05.2017  și am fost înștiințat de eMag că, curierul nu știu ce..

România este plină de firme neserioase și acesta este încă un motiv pentru care țara asta merge așa..

Sunt genul care plătește mai mult pentru calitate, deși îmi place să economisesc acolo unde e posibil..

Părerea mea e că nu există suficientă concurență pe piața de curierat din România iar firmelor de curierat mari și neserioase (li s-a urcat puterea la cap), fac legea.

Din curiozitate am căutat ”curier rapid” pe internet și am găsit firma asta XCurier care m-a impresionat cu descrierea serviciilor de pe site..
Firma are un scop simplu, livrarea coletelor și a plicurilor la timp.

Ceea ce îmi place!

Să spunem că, de pildă comanda mea ar fi fost livrată prin acest curier XCurier, cu siguranță până în data de 3.05.2017 seara ar fi ajuns. E garantat asta, firma are stipulat în scopul existenței ei. Deci, cu siguranță că XCurier mi-ar fi livrat produsul rapid și la timp, așa cum face orice firmă serioasă. Asta mi-ar fi adus atât mie satisfacție și furnizorului eMag dar și curierului pentru că toți cei implicați ar fii concurat pentru satisfacția clientului. În cazul acesta curierul rapid și-ar fi făcut treaba excepțional.

Am comandat deci cu o zi în urmă de pe internet aleator (dintr-un emagazin la întâmplare), un produs iar firma de curierat este XCurier dar, vremea afară s-a schimbat și din soare și cer senin, cerul s-a transformat în nori ploioși așa că începe ploaia, plouă torențial..

În cazul acesta, am primit un sms pe telefon de la magazinul online de unde am achiziționat produsul în care sunt anunțat că, coletul meu este posibil să sufere întârzieri din cauza schimbării vremii.

Mă uit pe geam și văd că plouă. Ok, zic.. Bine că m-ați anunțat!.. Ăsta da magazin serios, zic..

Și mai rău de atât, vremea se transformă într-un coșmar și ploaia se transformă în ninsoare, în jumătate de oră omătul se așterne de jumătate de metru și-mi spun, ”trebuie să primesc curând un sms de la magazinul online, în care mă vor anunța că au anulat comanda”, adică, asta ar face un eMagazin serios.

Frumos, nici o surpriză, aud un clinchet din telefon care mă anunța că am primit un mesaj text.

Ridic telefonul și mă uit pe mesaj și spre totala mea surprindere citesc că, coletul meu e pe drum și că în jumătate de oră curierul va sosi la mine. Să pregătesc deci buletinul, îmi spun..

După douăzeci de minute curierul meu mi-a bătut în poartă având coletul meu. I-am deschis, mi-a înmânat coletul și mi-a mulțumit, după care a plecat..

Asta numesc eu curier serios și livrare rapidă.

XCurier

Acum, curierul XCurier este o firmă serioasă ale cărei servicii pot fi urmărite online, odată achiziționate. Acoperirea curierului este națională iar curierul oferă tarife standard dar și speciale. Tarifele atât cele standard cât și cele speciale sunt în limite rezonabile deși, eu personal, pentru aceste servicii am plătit și mai mult.

XCurier este o firma de Încredere în Servicii de Curierat

Datele de contact ale curierului sunt acestea:

BUCURESTI

B-dul Timisoara Nr. 92, Sect.6

Tel: 0786-860056 Tel: 0786-860058

CLUJ-NAPOCA

Calea Baciului Nr. 87, Jud Cluj

Tel: 0786-860066 Tel: 0786-860068

Email:
office@xcurier.ro

Este important să folosim servicii de curierat de la firme care pun accentul pe satisfacția clientului, altfel, reputația noastră ca furnizori de produse se va duce odată cu neseriozitatea eventualilor curieri neserioși.

Succes!

Etichete: , Filled Under: General Posted on: 15 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania