Firea-sca eludare a legii

Gabriela Firea Pandele vrea să facă un mini-referendum cu privire la ”dacă aplicăm legea sau nu. Firea vrea de fapt să producă un sondaj în rândul bucureștenilor pentru a afla dacă aceștia sunt de acord cu demolarea Cathedral Plaza.

Interesant este faptul că prostănacii de Bucureșteni (nu generalizez, îi numesc doar pe cei ce țin cu Firea..), o cred pe nevasta lui Pandele și pe lângă faptul că o cred pe aceasta (fostă jurnalistă Intact media, ca atare obișuit cu minciuna până în măduva oaselor, aș spune eu până la cel din urmă quarc din esența ei), dar, autoritățile judecătorești au pus ducerea la îndeplinire a sentinței în brațele primarului general al capitalei..

Okho, ok, derulăm înapoi:

Din câte am înțeles, în ’98 exact lângă Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif, a început construcția respectivei magaoaie de 19 etaje Cathedral Plaza, și după cum putem bine observa, proprietarii clădirii (Millenium Building Development SRL), au lipit chiar și numele de cel al Catedralei în cauză.

Tot din câte am înțeles, sunt bani serioși în joc (vre-o 70 de milioane de euro), bani pe care grupul de interese căruia (înțeleg), că-i aparține și primărița noastră, cu siguranță nu va permite să-i piardă..

Certitudini:

Ceea ce știm cu siguranță este în primul rând faptul că, clădirea este ridicată în mod ilegal, știm de asemenea că nenea’ infractorul Sorinel Oprescu, doctorul lui Pește, e acum la bulău. Mai știm încă ceva și anume că sentința judecătorească finală spune că, clădirea trebuie demolată și locul trebuie reamenajat cum a fost inițial..

Problema e cum am spus mai sus că, Primăria Capitalei e însărcinată cu executarea lucrărilor de demolare a rahatului de clădire Cathedral Plaza. Hah, asta este ca și cum ai pune lupul paznic la turmă..

Se spune că aceste lucrări costă și ele vre-o 18 milioane de euro, ceea ce ne semnalează că primărița Bucureștiului este pe drum către Sorin Oprescu. Nu, nu să-i ducă chiftele, că i le putea arunca cu praștia ușor, ci să i se alăture..

DNA

Ține-o-așa!

Băh, sunt în stare să pariez că atunci când primăreasa lu’ Bucurel va iniția sondajul de opinie în care îi va întreba pe amărăștenii din Bucale dacă, justiția se aplică sau doar se discută, aceștia vor da buluc să-i semneze impertinentei.

Băh, dacă a ajuns o țoapă, un jurnalist cu totul mediocru, o schiță proastă de femeie să conducă, capitala României că a fost aleasă în alegeri legale și corecte băh.. Vă dați seama ce fel de țară e România?

România e țara unde legea e vândută pe tarabă, tată, e țara tuturor posibilităților, nene.

Românica e o curvă scoasă la produs în fiecare zi, frate iar populația ei e formată cu precădere din fomiști, asistați social, handicapați și oameni incapabili să ia decizii pentru ei înșiși.

Îmi pare rău să spun asta, deosebit de rău îmi pare dar, dacă asta îndrăznește să pună aplicarea legii la degetul ei mic, încălcând în felul acesta hotărâri definitive ale justiției iar oamenii acceptă asta, ba mai mult, sunt și de acord, băh, lăsați-mă să cred că asta spune multe despre români..

E trist..

Vai ție, țară de căcat!

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Opinii Politice Posted on: 18 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania