Salut!
Este bine cunoscut faptul că, prefer lucrurile naturale sau în fine, cât mai naturale. Dintre băuturi, cu certitudine le aleg întotdeauna pe cele mai naturale, din acest motiv, de cele mai multe ori, beau doar apă iar cei din jurul meu se miră de fiecare dată și mă îndeamnă să gust, ceea ce bineînțeles că nu fac.
”No way!” Spun și comand o apă plată.
Dar, în același timp îmi amintesc că există berea, în teorie, aceasta fiind făcută în mare parte, din ingrediente naturale.
Am decis ca în sfârșit, anul acesta să iau parte la unul din concursurile de suflet pentru mine, competiție la care dintr-un motiv sau altul, nu am participat până acum.
Problema pe care mi-o pune competiția respectivă este aceea că este una deosebit de intensă și extrem de solicitantă. Acest lucru înseamnă că este nevoie să fiu în formă pentru a face față tensiunii.
Hemingway zicea ”scrie beat și editează treaz”. Aici principala problemă e că eu nu beau alcool, nu în așa măsură încât să mă îmbăt, cel puțin.
Voi avea nevoie de o hidratare adecvată însă, în timpul participării la concurs, deoarece ne aflăm în mijlocul verii și căldura devine un infern atunci când ai nevoie ca mintea ta să genereze idei și procesorul să-ți funcționeze la capacitate maximă.
Din câte știu, Albacher împlinește anul acesta 10 ani de la lansarea brand-ului în România, ceea ce înseamnă un motiv de sărbătoare.
Gândindu-mă la cele două evenimente, m-am gândit să îmbin utilul cu plăcutul, și să fac din berea Allbacher Premium un atuu în câștigarea competiției la care voi participa.
De ce Albacher?
Fabricație
În primul rând datorită tehnologiei și procesului prin care e fabricată această bere.
Când vorbim de Albacher, vorbim de fapt de una dintre cele mai moderne fabrici din lume, aflată la Sebeș-Lancrăm, ceea ce îi conferă certitudinea calității. Apoi, vorbind despre rețeta conform căreia e făcută berea Albacher, putem afirma cu încredere că aceasta este una tradițională, ceea ce înseamnă că Albacher este o bere gustată de foarte mulți oameni și apreciată deopotrivă, lucru care îi certifică gustul și savoarea.
Savoare unei răcoriri de primăvară și un gust sublim
Gustul autentic îi este păstrat în condiții de igienă absolută. În plus, datorită faptului că atât fermentarea cât și filtrarea au loc la temperaturi joase, berea Albacher își poate păstra caracterul autentic intact o mai mare perioadă de timp după desfacere, aceasta rămânând o bere proaspătă și răcoritoare. Ingredientele 100% naturale constituie o componentă foarte importantă a calității berii iar Albacher excelează când vine vorba de păstrarea unui gust autentic de bere.
Și până la urmă vorbim de faptul că un producător român, în speță, Romaqua Group a dat viață acestei beri, lucru care îmi dă încă un motiv de mândrie și totodată un motiv să o aleg.
Sincer să fiu, motive pentru a bea o bere Albacher pot găsi cu siguranță, o sumedenie, dar în realitate, Albacher poate fi băută indiferent de ocazie pentru simplul fapt că este o bere extraordinară, exact așa cum trebuie să fie o bere autentică.
Acum, pentru mine Albacher constituie o bere de nota 10 ce mă poate ajuta să câștig un concurs la prima participare (sorry, nu cred în rodaj). Albacher este berea ideală pentru o hidratare plăcută și răcoritoare în același timp.
Nu o să vă spun despre ce concurs este vorba pentru că dacă fac asta nu mai particip. Vă voi povesti după ce voi finaliza participarea, ce am făcut și despre ce a fost vorba și poate ne vom întâlni la o bere Albacher, pentru că tare mi-ar plăcea să vă cunosc și să bem o bere împreună.
Voi aprecia însă încurajările din partea voastră, lucru pentru care vă mulțumesc de pe acum.
LA MULȚI ANI, ALBACHER și mulțumim!
Succes!
Spune-mi ce crezi...