Există întotdeauna soluții pentru situații neprevăzute

Salut!

Îmi plac lucrurile originale, de brand și cred că şi vouă la fel.

Anul trecut mi-am cumpărat o cămaşă frumoasă şi în trend cu moda de atunci.

Ca majoritatea românașilor am zis, ”măh, lasă tăticu’, nu o lua la purtare așa în fiecare zi, ține-o și tu pentru evenimente speciale, că deh, buzunarul tău nu e atât de adânc”. 

Nici nu am scos-o din cutie, nici nu am purtat-o măcar o dată.

De curând însă fiind invitat la nunta prietenilor mei Marius și Corina a trebuit să înfrunt o situație dificilă pentru imaginea mea.

Bineînțeles că m-au pus cavaler de onoare bre.

Ca atare, vă imaginați că m-am prezentat impecabil, pus la patru ace la aceștia, right?!

Wrong!!

Pentru a mă pregăti pentru respectivul eveniment, mi-am achiziționat ”toatenoi”, de la magazin specializat pe țoale de brand.

TOATENOI, e un termen care apare în preajma sărbătorilor oficiale mari, la români…

Problema

Costumul, cămașa și pantofii nu le-am comandat eu, no, am dat ordin doar…

Păi suntem mafioți sau nu mai suntem?!

În ziua evenimentului, a trebuit să merg să ajut la pregătirea mirelui. Când am ajuns acolo, văleu!, jale mare, câinele, un buldog german îi rosese pantofii și costumul lui ginerică într-un mare fel.

Eu băiat de salon, i l-am oferit pe ”toatenoi” acestuia că deh, prietenul la nevoie se cunoaște…

Am dat repede fuguța acasă și am venit cu, cutiile cu costum, pantofi și cămașă. Ies din cameră și îl las pe Marius să se schimbe.

La un moment dat aud un răget și o înjurătură cu, conotații materne, era vocea lui Marius. Ce s-o fi întâmplat?, mă întreb și dau buzna în cameră. Marius, cu o disperare în ochii mă întreabă:

– Ce fac, frate?

Până să mă dezmeticesc observ că ăsta era îmbrăcat cu niște pantaloni trei sferturi și o cămașă fără mâneci.

Interesant, îi zic… unde te duci, la plajă?

Marius îmi zice:

– Măh, astea sunt ale tale…

Atunci mi-a căzut ceru-n cap. Mi-am amintit de figura Elei, când I-am zis să îmi comande costumul și mi-am dat seama că mânuța ei delicată e în întâmplarea asta.

Așa că i-am zis prietenului meu că n-avem încotro, că trebuie să le folosească p-alea, că ale lui sunt și mai rău rupte, la care el îmi zice:

– Măh, cu pantalonii, hai că îi îmbrac dar cu cămașă fără mâneci?

Și-mi vine ideea, cămașa mea nouă nouță. Fuguța acasă, înapoi cu cămașa. Se îmbracă ăsta cu ea, îi venea beton, fixă, Marius era ca într-o țeavă, nici cu cheia franceză nu îl strângeam așa bine. Să se încheie la nasturi?, zis și făcut. Nu se mai putea mișca deloc, l-am dus de mână la biserică. Eu, aveam pe mine un sacou de firmă din seria sacouri bărbați, un tricou și niște ghete bărbați, ”domnul  Lejerescu”, era numele meu.

În biserică, în fața lui popicu, nici nu mai putea vorbi săracul, îi prinsesem și un papion la gât…

Începe popicu prelegerea sau cum s-o numi polologhia aia și îl întreabă pe Marius, ”O iei de soție pe… moment în care în spatele prietenului meu se aude un pârâit prelung, moment neinspirat pentru a trage aer în piept…

Sar în sus și lovesc cu picioru-n podea, ”firați voi să fiți de podele, că vechi mai sunteți”.

Popocea amuțise…

Ori era vreun miros ipotetic în aer, că pârâitul era defapt de la cămașa care se desfăcuse în spate și în față deopotrivă, ori popicu se speriase de părul de pe pieptul prietenului meu.

Cert este că prietenul meu a trebuit să renunțe la cămașă pentru a putea continua ceremonia.

Așa că eu îmbrăcat în pantaloni scurți și cu sacou și prietenul meu Marius cu pantaloni trei sferturi și cu haina fără cămașă, am lansat o nouă modă pentru nunți, am numit-o Answear, cu îmbrăcăminte originală și de brand. 

Ideea este că situații care vă vor pune în încurcătură vor apărea în viața voastră, de aceea este bine să nu vă panicați. Panica nu ajută la nimic iar teama, dacă nu vă face mai puternici și mai determinați, o puteți arunca la coșul cu gunoi.

Fiți tot ceea ce puteți să fiți în fiecare moment al vieții voastre și bucurați-vă de viață așa cum știți voi, nu este nimic să vă stea împotrivă. Sunteți NELIMITAȚI, un Answear există înăuntrul vostru și oriunde priviți, situațiile neprevăzute există doar pentru a vă învăța.

Succes!
P.S. – Acest articol participă la proba 20 a Superblog.

Etichete: , , , , Filled Under: Superblog Posted on: 15 November 2017

One Comment on “Există întotdeauna soluții pentru situații neprevăzute”

 • Proba 20. Before / After cu Answear

  22 noiembrie 2017 at 21:37

  […] Există întotdeauna soluții pentru situații neprevăzute […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania