Evitați ruina financiară

p_070

Salutare!

În cadrul acestui website găsiți suficiente metode care vă descriu moduri în care vă puteți atinge scopurile financiare. Asta e bine, mda..

Dar am întâmpinat de curând o problemă pusă de o persoană apropiată, și anume:

– Cum anume poți evita o viață de lipsuri într-o țară ca România unde trebuie să dai banii pe tot felul de prostii ca de exemplu, mâncare, băuturi (răcoritoare – personal prefer ceaiul negru fierbinte (chinezesc sau rusesc, nasol că tre să mă mulțumesc cu unul românesc) și să nu uităm de banii pe care îi dăm inutil pe taxe..

Ok, bun bun.. Să zicem că prostiile de mai sus sunt inevitabile traiului în Românica noastră dragă, ok, I understand that..

Dar sunt atâtea lucruri care ne-ar putea într-un fel sau altul falimenta viața încât cel puțin câteva dintre acestea trebuie menționate pe șleau pentru ca toți să fim conștienți de ele.

  1. Pe primul loc aș pune viciile din cauza faptului că am cunoscut o mulțime de oameni care s-au ruinat și la propriu și la figurat din cauza acestora. De aceea nu cheltuiți banii pe vicii care nu vă returnează cel puțin o satisfacție a unei îmbunătățiri a sănătății (sportul poate fi un viciu  restaruator al sănății mentale și fizice de exemplu – ați putea zice că sportul nu e un viciu. Eh ba da, e..).
  2. Apoi desigur, nu cheltuiți banii pe nimicuri (cu toate astea eu cred că câteva sesiuni de shoping online pot ridica moralul oricui (mai ales când utilizează cardul altcuiva..). No, dar serios a da cu banii în stânga și în dreapta mai ales dacă aceștia nu sunt din abundență e o prostie ce trebuie evitată.
  3. Am o cunoștință care are o mulțime de carduri și binențeles, o mulțime de datorii. Ce pot să spun?!, tipa se întinde mai mult decât îi este plapuma și a făcut din asta un mod de viață. Binențeles că odată cu modul în care își gestionează finanțele a adoptat o serie de multe alte vicii care în mod cert îi va duce drumul direct în ruină personală.
  4. Româncele noastre știu să se orienteze către bărbații cu bani (multe chiar știu), sunt însă și unele care man!, după ce că ele nu prea au după ce să bea apă se înmulțesc cu niște agarici ca și ele, rupți în cu* și nici foarte deștepți. Dacă ar fi să vă dau un exemplu pozitiv relevant din punctul acesta de vedere vi l-aș da pe Adrian Năstase pe care Radu Banciu îl ponegrește ori de câte ori are ocazia pe tema asta. Năstase s-a însurat cu răpciuga lui clar, pentru că aceasta era mai bine poziționată ca el din toate punctele de vedere. Așadar urmați-i exemplu că e spre binele vostru, în plus, evitați să vă căsătoriți cu persoane mai puțin potente financiar ca voi pentru a evita să plătiți eventualele datorii la care aceste persoane vă pot angaja odată ce v-ați aliat prin căsătorie. Lipsa banilor vă va duce automat în divorț adică direct în locul din care ați pornit.
  5. Sigur, trebuia să se întâmple, huh?, anume să ajungem și noi în punctul din care am pornit..
  1. Taxele pot reprezenta o groapă care vă poate afunda în datorii deoarece acestea sunt astfel gândite în cât dacă nu vi le achitați la timp să cumuleze dobânzi ceea ce în final va duce la datorii mai mari. De aceea plătiți-vă greșeala de a locui în România prin achitarea la timp a taxelor, procedați la fel și în cazul datoriilor bancare pentru că acestea sunt chiar mai rele ca taxele datorate statului.

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care le puți avea în vedere atunci când vă planificați viața.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 2 June 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania