Eu și acest blog

default_thumb

Salut!

Despre ce este acest blog?

Am fost întrebat de curând, despre ce este acest site, acest blog, ce vând..

Răspunsul este că, ”mă vând pe mine” și fac asta pe propriul meu buzunar, este hobby-ul meu..

Dacă ar fi să punctez câteva subiecte despre care vorbește acest blog, acestea ar fi următoarele:

  1. afaceri
  2. dezvoltare personală
  3. dezvoltare profesională
  4. comunicare

Pe acest site veți citi articole în legătură cu inițierea și dezvoltarea unei afaceri, veți învăța cum să câștigați bani pe internet și de asemenea, veți afla cum vă puteți dezvolta atât pe plan personal cât și profesional.

Este interesant faptul că, dincolo de utilitatea acestor informații, opiniile mele, nu se vor rezuma numai la a arăta altora cum pot realiza lucruri în viața personală și profesională ci, nu de puține ori, veți întâlni expuneri de poziții personale în privința multor altor subiecte, care mai de care mai diverse.

Ce să nu așteptați pe acest blog?

Este o idee bună să încercați să scăpați de idei preconcepute ca, ”încă un blog care promite îmbogățire rapidă”, deoarece, mama m-a învățat că ”nu există plată fără muncă, nici averi fără sudoare și răbdare” și dacă este ceva care cu siguranță nu există și nu va exista pe acest blog, atunci, este vorba de schemele de îmbogățire rapidă.

Afaceri

În ceea ce privește acest blog, veți găsi aici articole despre cum și ce fel de afaceri să începeți, atât online cât și offline, veți învăța despre cum puteți construi afaceri de acasă (home based businesses), sau cum să gestionați aceste afaceri de la birou.

Dezvoltare personală

Din acest punct de vedere, acest blog vă va dezvălui metode care implementate corect vă vor face mai buni pe plan personal. Acestea vă vor ajuta să realizați lucruri ”mari” din punct de vedere personal și să vă trăiți viața la maxim păstrându-vă totodată sănătatea și îmbunătățind-o permanent.

Dezvoltare profesională

Acest subiect va fi abordat și întors pe toate fațetele sale, cariera este un subiect important în viața multora dintre noi iar din acest punct de vedere, atât dezvoltarea personală, cât și cea profesională necesită îmbunătățire constantă. Astfel, veți descoperi articole care vă vor învăța cum să cercetați care sunt domeniile în care excelați și cum să faceți să îmbunătățiți aceste discipline în așa fel încât să vă atingeți cu eficiență toate țintele.

Comunicare

Comunicarea, este importantă, extrem de importantă și deși, există atât de multe mijloace de comunicare pe care le putem utiliza, în ziua de azi, oamenii parcă au pierdut abilitatea de a comunica în mod eficient și corect. Lucrul acesta este trist dar, m-a determinat să fac din acest subiect (comunicarea), unul din subiectele mele predilecte.

Sigur, în afară de aceste subiecte, în cadrul acestui blog, veți găsi și altele, citiți cu atenție articolele care vă interesează pentru ca să înțelegeți în mod corect informațiile pe care acestea le furnizează.

Succes!

PS – Sloganul acestui blog este:

Scopul acestui blog este să canalizeze informația pentru întărirea și luarea de decizii care pot schimba această națiune.

Ca să rezum sensul sloganului de mai sus, ”Această țară e de rahat și în rahat, aș vrea să o pot schimba, acest blog face parte din strategie”.

Filled Under: General,Uncategorized Posted on: 18 September 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania