Edutabere.ro – opțiuni de pregătire educațională

Salut!

Copilăria mea nu a fost una rea dar nici, una cu extravaganțe, nici măcar nu pot afirma că am avut parte de experiențe interesante cât timp am fost la școală, de exemplu.

Am fost în vreo două excursii dar, cam atât. Acum, nu mă laud că eram eminent din punctul de vedere al studiului dar, acum dacă mă gândesc mai bine, nu numai că mi-ar fi plăcut să merg, ar fi fost chiar indicat să merg în campusuri de studiu sau tabere educaționale, cum mergeau unii.

Dar, hei, este România și încă, comunistă p-atunci, recte nu mergea toată lumea în tabere de studiu sau de orice alt gen, cu toate că trăiam într-un stat social..

Astăzi, explic tuturor acelora care vor să înțeleagă cauza tuturor relelor din România.

Educația

Se învăța ok în comunism dar, nu eficient, după părerea mea, exact ca acum, când conduși de aceleași mentalități, penibilii Miniștrii ai Educației, au dus și mai jos educația în România.

Este interesantă ideea pusă în practică de www.edutabere.ro, care oferă programe de pregătire în vederea studierii în străinătate. Programele sunt veritabile și, după părerea mea, la prețuri confortabile chiar și românilor. Defapt, în primă instanță, nu mi-a venit să cred ceea ce citeam pe site-ul lor. Prea frumos?

Man, nu mi-a venit să cred!

Pentru a se putea obișnui cu sistemul de învățământ, studiul în străinătate, taberele/studiile se desfășoară în campusurile unora dintre cele mai bune licee și universități din străinătate.

Am intrat, cum spuneam, și am tot citit. Așa am ajuns să îmi aleg o temă de scris pentru azi.

Tabăra Oxford, Cambridge, and London Advanced Studies Program, Oxford & Cambridge

Am ales această tabără deoarece paleta de studii pe care o acoperă este axată pe ceea ce mă interesează pe mine, în mod special. Afaceri, Dezvoltare Personală și de Afaceri dar și altele.

Bonus

Faptul că programul oferă cursuri suplimentare, pentru mine e doar un alt bonus binevenit.

Acest concept de tabără educațională este, în viziunea mea, cel mai bun mod de a petrece timpul. Având în vedere că timpul nu este închistat în studiu și atât, ci este presărat cu activități de de recreere care pun accent pe relaxare și detoxifiere mentală, precum excursiile la Londra, la muzee sau plimbările de-a lungul Grantchester Meadows.

Este foarte important să înțelegem acest concept de educație care îmbină studiul cu relaxarea.

Acesta este motivul pentru care popoarele vestice sunt mai încrezătoare și mai stabile, acolo accentul în educație, punându-se pe individ și nu pe o curiculă sau pe niște materii care odată studiate sunt făcute inutile de societate pentru că nu mai sunt de actualitate.

De aceea am ales să scriu despre aceste programe, organizate de www.edutabere.ro, pentru că, în România exact de acest tip de educație avem nevoie. Dacă aș fi la liceu și m-aș gândi că peste câțiva ani, aș vrea să studiez în străinătate și aș avea în vedere, Marea Britanie aș alege programul de mai sus din următoarele motive:

  1. Beneficiez de opțiunea de a alege dintre trei dintre cele mai recunoscute campusuri universitare din UK, Oxford, Cambridge și Londra
  2. Opțiunile de cursuri supplimentare conțin și ele o paletă foarte diversificată și de utilitate.
  3. Este un program de calitate și dedicat dezvoltării din punct de vedere  a studenților.

Concept de tabără educațională

Propunerea www.edutabere.ro, aduce un suflu nou opțiunilor pe care studenții români le au, făcându-i să înțeleagă că studiul poate fi plăcut. Astfel, campusurile au ca menire principală stimularea procesului de modernizare în universități și ca atare, acestea sunt de fapt principalele punți de lansare a programelor de excelență din universitățile cărora aparțin.

Pentru un student aflat încă pe băncile liceului în România, un astfel de program ar avea, în primul rând un impact asupra mentalității sale cu privire la educație, făcându-l să o îmbrățișeze și să învețe cu mai multă dedicare și motivație.

După cum vedeți, dragilor, opțiuni există, așadar vizitați edutabere.ro și alegeți-vă viitorul.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare personală,Uncategorized Posted on: 17 March 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania