Edifier S2000Pro cu pasiune pentru tehnologie și sunet

 

 

Salut!

Edifier, un brand care îți deschide atât ochii cât și urechile odată ce îl ai în raza ta vizuală și care devine imediat reconoscibil odată ce ai luat contact cu calitatea sunetului pe care îl exprimă.

Iată însă că Edifier vine da astă dată cu un nou model, mai original, mai performant, ieșit din tiparele sistemelor audio.

De data asta vorbim despre S2000Pro.

Studiourile domestice de înregistrări sunt pe un trend crescător în ziua de azi, mai cu seamă cu facilitățile aduse de programele software în domeniu.

 

Ce însemnă asta?

În primul rând înseamnă că un interes din ce în ce mai mare este acordat acestei activități/profesii, acestui hobby pe care mulți l-au adoptat, apoi acest lucru poate însemna noi oportunități de afaceri.

Nu mai puțin adevărat este că acestea au devenit din ce în ce mai profesionist concepute, cu mii de euro investiți în echipamente de calitate. Când vine vorba de obținerea unui sunet de calitate, cu siguranță că unul dintre cele mai importante echipamente din studio îl constituie boxele.

Ce înseamnă calitate în boxele de studio/înregistrări?

În primul rând, acest tip de boxe se numesc monitoare (de sunet) și în mod cert calitatea sunetului exprimat prin acestea este mai bun ca al oricăror boxe de calculator sau al oricăror fel de căști, care între noi fie vorba, sunt create pentru a reda un sunet înfrumusețat.

În studio vrem adevărul și să auzim calitatea înregistrărilor și/sau mixărilor pe care le producem.

Alternativa?

Căști în studioul de înregistrări de acasă?

Sigur că e posibil dar, e recomandabil? Cu siguranță, NU!

Sunetul se aude super mai ales pe căști de calitate. Ceea ce spun de fapt este că pe căști sunetul poate fi înșelător.

Se întâmplă în special în cazul începătorilor, ca aceștia mixând și înregistrând pe căști să se lase prinși în producție iar atunci când trec pe boxe de calculator sau de laptop sau chiar pe alte căști, sunetul să nu mai fie deloc la fel ca atunci când a fost mixat și înregistrat.

Sigur, căștile sunt folosite și ele în studio, ceea ce e bine să facem este să ne asigurăm de fidelitatea sunetului înregistrat și că acesta este același pe toate mediile pe care rulează.

The MUST HAVE

Când vine vorba de asta, Edifier S2000Pro oferă însă mai mult de atât, aceste boxe dă împătimiților de muzică tot ce e mai bun în materie de sunet. Cu diafragmă de aluminiu și woofere de 5.5 inci basul este exact cum ți-l dorești și dincolo de orice dileme, experiența acustică se duce la alt nivel cu înaltele care pun în valoare la maximum planarul magnetic al boxelor producând un sunet clar și natural.

Echipat cu tehnologie Bluetooth 4.0 și un decodor aptX, acest sistem de boxe face conectarea wireles și redarea de muzică de pe mobil o adiere de vânt. Ușurința în conectare se face și pe alte tipuri de conexiune, ca de exemplu:

Conectare optică

Conectare coaxială

Conectare aux

Conectare RCA

Conexiunile coaxial și optic se fac pe mufe tolink și spdif, lucru care asigură o redare digitală fără pierderi a semnalului audio.

Intrări AUX se fac cu mufe RCA pe panoul din spate.

Sistemul vine cu o telecomandă wireless care permite acționarea de la distanță.


De la Edifier la EdiFan

Așa se face că am ajuns să îndrăgesc acest brand și să scriu cu plăcere despre el.
Produsele Edifier le-am găsit în Magazinultău, de unde am și făcut cumpărături.

Sistemul vine într-un design superb, clasic, ce mustește de eleganță, cu forme rotunjite și senzuale care indiferent dacă este integrat într-un Home Cinema sau într-un studio de înregistrări, în mod cert își  va face simțită utilitatea și va ieși în evidență atât datorită tehnologiei cu care este echipat cât și formei estetice a boxelor.

Edifier S2000Pro este acel sistem audio luxos pe care toată lumea îl râvnește și îl vrea cu pasiune.

De ce?

Pentru că el exprimă pasiune, pasiune pentru sunet.

Succes!
P.S. – Acest articol participă la proba 19 a Superblog.

Etichete: , , , , , , Filled Under: Superblog Posted on: 13 November 2017

One Comment on “Edifier S2000Pro cu pasiune pentru tehnologie și sunet”

 • Proba 19. EDIFIER. Hai să facem schimb de roluri!

  14 noiembrie 2017 at 0:15

  […] Edifier S2000Pro cu pasiune pentru tehnologie și sunet […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania