Donald Trump, model de om de afaceri de succes

Salut!

În lume există foarte mulți miliardari și nu numai o dată, m-am gândit că trebuie să-i lege ceva la nivel structural. Uitându-mă la caracterul câtorva dintre aceștia și la elementele constitutive ale acestui caracter, am rezumat câteva dintre acestea.

Despre acestea probabil că am mai vorbit, în trecut dar, vreau să vorbesc și acum, deoarece acești oameni sunt adevărate modele de viețuire.

Am luat ca etalon al omului de afaceri model pe Donald Trump și am făcut asta în așteptarea lansării cărții lui Mihail Neamțu – Fenomenul Trump.

De-a lungul vieții lui, negreșit că, Donald Trump a căzut și s-a ridicat de multe ori dar, întotdeauna a continuat să meargă mai departe. Nu s-a oprit, ci s-a ridicat întărit.

1. Aici vin la prima caracteristică a unui om de afaceri mare ”determinarea”.

Oamenii de afaceri sunt determinați, ei nu dau vina pe ceilalți pentru eșecuri doar pentru a se scuza pentru neputința lor, asta pentru că ei știu ce vor și cum să obțină asta. Aceștia acționează întotdeauna cu determinare și învață din propriile greșeli.

Donald Trump este expert în operarea afacerilor, a pierdut și a câștigat mult de-a lungul timpului dar a devenit un lider mai bun deoarece a învățat ce are de pierdut.

2. D. Trump este genul de om de afaceri care trebuie studiat în școlile de afaceri, cei mai mulți dintre cei care îl detestă o fac pentru că nu acceptă modul lui direct, aș spune, tupeul și modul lui de adresare, genul acesta de oameni de afaceri cunoaște prea bine valoarea timpului de aceea sunt rapizi în luarea deciziilor iar acestea sunt hotărâtoare pentru că aceștia sunt orientați spre acțiune și în căutarea atingerii obiectivelor.

Aceștia au îngredere în exeriența lor dar de asemenea în intuiția lor sau mai cu seamă în aceasta.

Donald Trump însă nu judecă după aparențe, el înțelege importanța educației. Educația continuă în special este importantă pentru oamenii de afaceri, Donald Trump nu judecă oamenii după educație dar apreciază existența acesteia. Oamenii de succes învață permanent, ei mai degrabă învață din experiențele altora dar nu se tem să le trăiască pe ale lor.

Ei nu se tem de greșeli pentru că știu că din acestea pot învăța cu atât mai mult.

D. Trump se înconjoară de oameni importanți din care își crează propria echipă pe care se poate baza deoarece știe că nu le poate face pe toate de unul singur.

Trump se concentrează în primul rând pe ceea ce are de făcut, el are o viziune proprie asupra a ceea ce are de făcut pentru a folosi oportunitățile care I se oferă în avantajul lui.

Donald Trump este un om de succes și nu se teme să strige în gura mare despre asta.

Acesta vinde concentrat pe propriul lui stil, el se marketează pe el însuși în principal pentru că e conștient de propria-i valoare.

În principal aceste câteva caracteristici dintre multele care completează în general oamenii de afaceri și în speță, omul Donald Trump.

Acum, pot fi replicate principiile acestea în viața noastră personală și de afaceri?

Cu siguranță! Sigur, nu pe toți ne va transforma într-un D.T. Dar cu siguranță ne pot îmbunătății viața foarte mult.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltare personală,Marketing și vânzări Posted on: 4 March 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania