Din popor

Unknown

Oameni de caracter

Se spune de multe ori că succesul este în sânge. Adevărul este că există oameni pe care viața pur și simplu nu poate să-i dărâme, oameni care își construiesc destinul după bunul plac. Aceștia sunt oameni care au caracter puternic, ei nu așteaptă, nu complotează și nu stau să vină oportunitatea la ei. Cu toate acestea acest tip de persoane sunt tot timpul atente și vigilente în ceea ce privește orice lucru bun care li s-ar putea ivi în cale iar atunci când acest lucru se întmplă aceștia nu zăbovesc ci merg înainte.

Sănătate 

Pentru păstrarea unei bune sănătăți oridecâteori ieșiți în aer liber, trageți-vă bărbia cât mai aproape de piept, ridicați fruntea și umpleți-vă plămânii cu aer curat (da știu, trăim la oraș și aerul e poluat), scăldați-vă în razele soarelui, priviți-vă prietenii cu un zâmbet pe buze și puneți pasiune în tot ceea ce faceți.

Scopul 

Nu vă temeți că ați putea fi înțeleși greșit și nu irosiți nici o clipă cu gândul la dușmani. Stabiliți-vă bine în minte ceea ce doriți să realizați și apoi vă veți îndrepta fără distrageri către scopurile voastre. Păstrați în minte prezent ceea ce doriți cu ardoare să faceți și veți vedea, pe măsură ce timpul se va scurge că în mod inconștient veți apuca oportunitățile necesare atingerii țelului vostru.

Frica și ura

Frica este stânca care ne pune la încercare, iar ura este bancul de nisip pe care multe nave eșuează și unde toate năzuințele se risipesc. Când devenim temători, judecata noastră este la fel de lipsită de încredere ca acul unei busole care este plin de praf de fier. Când urâm este ca și când am demonta și arunca cârma navei în care călătorim.

Gândul este măreț și adesea a gândi este mai bine decât a face. Păstrați-vă o atitudine mentală propice, o atitudine curajoasă, sinceră și binevoitoare.

Succes!

 

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare,Dezvoltare personală Posted on: 30 July 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania