Dificultăți și succes

Salut!

Am adus în discuție direcția în care se îndreaptă lucrurile în societate în ziua de azi.

Însăși ideea de a începe o afacere de acasă (pe internet), ne oferă o satisfacție deoarece ne gândim că nu mai avem de-a face cu stresul de la un loc de muncă clasic.

Cu siguranță că există avantaje serioase în această privință dar, totuși nu este mereu ușor deoarece o afacere pe internet este totuși o afacere.

Este bine să înțelegem asta încă de la început.

Haideți să discutăm un pic mai în amănunt..

Există riscuri de asemenea iar acestea ar trebui luate în calcul.

Un risc major este constituit de faptul că fiind angrenați în acest tip de afacere putem pierde din vedere timpul și ne putem trezi fără bani și în felul acesta să suferim pierderi din punct de vedere financiar, iar asta înseamnă alte complicații, de asemenea..

  • De aceea este bine să întocmim un buget înainte de a porni orice fel de afacere.
  • Privind afacerea ca pe un jub (pentru că de fapt asta și este), vom constata că deși este o afacere pe care o putem conduce din fotoliu sau de pe verandă este totuși o afacere ce trebuie să calculeze rata de succes și de eșec.
  • Este bine să întocmim un Plan de Afaceri înainte de a porni afacerea.

În felul acesta vom calcula și propriul nostru venit, ceea ce este mult mai avantajos decât în cazul unui job clasic unde altcineva ne stabilește veniturile. În felul acesta vom avea posibilități mai mari de creștere cu toate că vor exista și vremuri de răstriște.

Nu există siguranța unui venit sigur iar impredictibilitatea decurgerii lucrurilor poate face totul și mai dificil.

  • Un plan de afaceri bine structurat și asumarea și înfruntarea riscurilor ne pot mări rata de succes foarte mult.

În calitate de antreprenori, e bine să înțelegem aceste lucruri și să ni le asumăm pentru că vor deveni parte integrantă din viața noastră. Este o idee bună să ne pregătim să lucrăm zilnic ore în șir fără să ne oprim.

Nu există o cale sigură către succes dar există lucruri de care dacă ținem seama ne pot pune pe calea către acolo. Să ne amintim un lucru foarte important, totuși:

– Cea mai mare dificultate pe care o vom întâlni va fi să începem.

E bine să avem entuziasm pentru ceea ce facem deoarece acesta este suflul de care avem nevoie pentru a reuși, face parte din arsenalul nostru motivațional și ne poate da energia necesară să pășim încrezători pe drumul succesului. Cu grijă totuși penru că entuziasmul se poate transforma în frustrare atunci când se confruntă cu eșecuri.

De aceea, e o idee bună să evităm să inițiem afaceri doar de dragul profitului.

Știu, menirea oricărei afaceri este să facă profit dar după părerea oricărui antreprenor de succes, acesta este doar un rezultat secundar. Să nu începem afaceri doar pentru profit pentru că vom ajunge să pierdem entuziasmul și energia de a duce lucrurile la un bun final.

De aceea să ne uităm la noi, la ceea ce reprezentăm și la ceea ce deținem (abilități/trăsături/ceea ce ne caracterizează) deoarece fiecare dintre noi suntem unici și putem găsi în oricare dintre noi lucruri care să ne ajute să ne lansăm pe piață. Cu siguranță că vom găsi lucruri în noi la care suntem cei mai buni așadar e bine să privim înăuntrul nostru și să-i inspirăm pe toți cu pasiunea noastră.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Bani,Dezvoltarea afacerii,Idei de afaceri,Începeți o afacere Posted on: 11 February 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania