Descoperiți-vă simțurile cu un masaj erotic

Salut!

Cu ceva timp în urmă, am citit un articol pe blogul unei prietene bloggerițe care mi-a atras atenția și m-a pus un pic pe gânduri.

Blogul în cauză se află aici. În postare se vorbește despre masajul erotic, mai exact despre masajul erotic la un salon de acest gen.

Acum, nu sunt în nici un fel vre-un pudic sau vre-un novice în domeniu, am avut parte de momentele mele de plăcere senzuală datorită masajului erotic, nu într-un astfel de salon, e adevărat dar, am o oarecare experiență..

Ce e masajul erotic?

Cu toții tânjim după atingere, această dorință este una intrinsecă, înnăscută și naturală. Am văzut cu toții bebeluși cu mâinile întinse către oricine e dispus să le acorde atenție. Tot prin atingere, oamenii dar și majoritatea ființelor învață.

În acest context, masajul erotic ar putea fi definit ca o incursiune în înțelegerea simțurilor proprii, o terapie a simțurilor mai bine spus.

De ce e important?

Pentru relaxare și descoperire.

Având în vedere că e masaj, ajută semnificativ la detensionarea mușchilor în special și a întregului corp în general.

Relaxarea mentală este și ea un efect benefic al masajului erotic. Stresul e inevitabil în ziua de azi iar o sesiune de masaj cu siguranță ne-ar putea ajuta, indiferent dacă suntem bărbați sau femei.

Beneficii pentru bărbați

Plăcerea exercitată asupra corpului nostru (al bărbaților), de atingerea sublimă a trupului unei femei, de atingerea mâinilor acesteia se poate dovedi un medicament emoțional foarte eficient. Un strop de șampanie într-un pahar poate spori în cazul bărbaților o intensificare a libidoului de care vă asigur că, partenerele acestora vor profita pe deplin.

În ceea ce-i privește pe bărbați, respectul de sine se poate mări și el și întreaga familie poate deveni în felul acesta beneficiara efectelor masajului erotic.

Aici nu vorbim de un act sexual, ci despre  un act terapeutic în sine.

Masajul erotic nu e indecent, nu e vulgar și nu e în mod cert în acesta nimic care să ne stingherească în vre-un fel comportamentul sau reputația.

Uleiul de masaj, mai ales cel de argan utilizat în salonul de masaj erotic Artemis Masaj, aduce beneficii de prevenire a vergeturilor și de întinerire a pielii, care în cazul persoanelor cu tendințe de îngrășare poate însemna o gură de oxigen nesperată.

Beneficii pentru femei

După cum am spus, masajul erotic este benefic și femeilor. În privința aceasta, masajul pentru femei poate însemna un act foarte senzual de redescoperire a propriului corp, de nuanțare și intensificare a plăcerii sexuale chiar, femeia fiind o manifestare în sine a sexualității, un elogiu adus simțurilor.

În cadrul unei sesiuni de masaj efectuat de o femeie, femeia se poate afla pe sine, poate înțelege ce anume îi produce plăcere și cum poate la rândul ei să-și producă sieși plăcere dar și partenerului de asemenea.

Este interesant!

Este și mai interesant faptul că masajul nu este neapărat necesar să se desfășoare la salon, existând tarife speciale pentru deplasarea la hotel a maseuzelor..

Beneficii pentru cupluri

Observ pe site-ul salonului de masaj erotic Artemis Masaj că există variate tipuri de masaj erotic, inclusiv cu mai multe maseuze (1-3), atât pentru femei și bărbați separat cât și pentru cupluri.

O ședință de masaj în doi poate avea ca efect redescoperirea pasiunii de altădată și poate salva un mariaj mai repede decât o ședință la psiholog.

Să fim serioși, cu trecerea timpului, pasiunea pentru atingerea trupului partenerei/partenerului scade, lucru nefericit de altfel dar, asta se întâmplă și parcă uităm cum este bine să ne atingem partenera/partenerul, ceea ce periclitează în timp relația și poate conduce la neînțelegeri și chiar la despărțire.

Un masaj erotic efectuat de o maseuză, de două sau chiar de trei poate interveni din galeria salonului, ne poate ajuta să învățăm să explorăm sentimentele, simțurile și corpul partenerei sau a partenerului.

În sensul celor de mai sus, putem apela la serviciile unor profesioniste în domeniu, putem apela la maseuzele salonului de masaj erotic Artemis Masaj. Pentru asta, iată și datele de contact ale salonului:

Etichete: , , , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 13 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania