De ce presa Yoda Home Pro este indispensabilă

 

Salut!

Ok, acesta este un blog de business, supposedly… Astăzi prepar o cină pentru doi oameni de afaceri.

Acizi grași esențiali precum Omega 3, Omega 6 și Omega 9 sunt de foarte mare preț pentru sănătatea noastră. Din acest motiv, astăzi ne aflăm la Maison de Rêve, singurul restaurant cu stele Michelin din România.

Astăzi, avem oaspeți de seamă, la restaurantul nostru vin persoane importante, le vom pregăti cina profitând de noua noastră unealtă de bucătărie de la YODA.

Marius Ghenea împreună cu un partener de afaceri au decis să ia cina la noi în restaurant.

Pastele și salatele reprezintă specialitățile Maison de Rêve dar, nu chiar pastele și salatele pur și simplu ci mâncărurile din paste și salatele făcute cu ulei din nuci.

Așa se face că în fiecare zi muncim cu drag în beneficiul clienților noștri.

Marius Ghenea și partenerul acestuia de afaceri au venit. M-am prezentat la ei la masă și le-am prezentat meniul special pentru seara aceasta.

Salată cu rucola și apoi paste cu somon afumat.

Presa de ulei Yoda Home Pro  produce cel mai curat ulei la rece și este prin urmare, presa ideală atunci când dorim mâncăruri sănătoase și delicioase (restaurantul nostru fiind recunoscut cu 3 stele Michelin tocmai datorită acestui motiv).

Când Marius Ghenea a aflat meniul, n-a stat pe gânduri și a cerut să vină mâncarea. Zis și făcut…

Salata de rucola intră în scenă și deschide apetitul cu gustul potențat de aroma fină dată de uleiul de nucă produs cu presa Yoda Home Pro.

Imediat ce oaspeții noștri au gustat salata s-au mirat de gustul intens al acesteia și privindu-se unul pe celălalt au încuviințat cu un gest din cap că mâncarea e bună.

În timpul conversației, oaspeții noștri nici nu și-au dat seama când și-au terminat porțiile de salată și în timp ce farfuriile cu paste și somon afumat, stropit cu ulei de nucă se apropiau de ei, aceștia au observat că nu mai au salată și au zâmbit mirați.

Când aceștia au gustat și pastele cu pește doar și-au zâmbit unul altuia, fapt care mi-a confirmat faptul că cina a fost un succes și că oaspeții au fost mulțumiți.

Bineînțeles că la plecare, după mulțumirile și felicitările pe care ni le-au adresat călduros, cu strângeri de mână, aceștia ne-au pus întrebarea:

– Ce ați pus în mâncare de a fost atât de gustoasă?

Răspunsul nostru a venit imediat cu mândrie-n glas, ”Ulei presat la rece”.

Atunci, pentru că ne cunoaștem, ”Marius m-a luat deoparte și mi-a spus, ”Tu ești serios, ce ai pus în mâncare, de unde ai acest ulei”?

I-am explicat lui Marius că uleiul este făcut de noi, pe loc, în restaurant cu ajutorul presei de ulei de care vorbeam mai sus și pe care am achiziționat-o de la Magazinul profistore.ro.

Acum, este important să subliniez faptul că uleiul obținut din ingrediente naturale/vegetale, este mult superior uleiului pe care îl găsim în magazine și ăsta constituie de fapt motivul pentru care, în fiecare casă ar trebui să există o presă de ulei la rece și cum nu există o alta mai bună, recomand…

Presa de ulei YODA face cel mai pur ulei, lucru care înseamnă că aceasta ne poate ajuta pe fiecare dintre noi.

Motivele care determină Maison de Rêve și pe mine implicit să recomandăm uleiul obținut prin presare la rece sunt foarte multe dar, să le înșir aici ar fi inutil, am să spun atât, vreți să consumați acizi grași și alte vitamine și minerale care pot fi folosite de organismul vostru în mod eficient și fără efecte secundare?…
Succes!
P.S.-Articolul participă la proba 09 a Superblog 2017

Filled Under: Superblog Posted on: 19 October 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania