De ce îl detest pe Becali

  1. default_thumb

Mă uitam deunăzi la TV pe B1tv,  era subiectul acela cu “popii la DNA”, care în ciuda faptului că îmi evocă cu atâta patos numele (ar trebui să mă bucur,  mai ies și eu din anonimat) mă scoate din sărite din cauza superficialităţii cu care e privit în rândul populaţiei.

Invitat în emisiunea Irinei Petraru era deputatul  verzilor din Parlamentul ROmâniei Remus Cernea. În emisiune se discuta după cum am spus despre “Laurenţiu Streza (ca martor)  și de restul găștii care l-a ajutat pe mucalitul de Becali să-și treacă sub titlu propriu o carte sau mai multe.

Pe când Remus Cernea era mai mult decât elocvent în modul lui de exprimare și în susţinerile sale,  din regie se anunţă că pe linia telefonică a intrat Jiji. Îl întreabă moderatoarea ce părere are despre situaţia Mitropolitului Ardealului și acesta afirmă că “tot ce e benefic pentru societate e știinţific”, la care Cernea îi replică “o carte de afirmare a credinţei nu este o carte știinţifică” (dict. Privitor la știinţă;  bazat pe priincipiile știinţei),

la care hodoronc tronc grobianul se ia de Cernea numindu-l diavol și iubitor de “homălăi” (Las Fierbinţi).

Hopa zic,  ai dat-o-n bară nea’ Cernică! ????

Ăsta dă și el să spună ceva (“eu vorbeam din punct de vedere principial domnule Becali”),  dar no,  grobianul nu îl lasă și mai bagă una ” e o lucrare în care se scrie despre teologie (sau cam așa ceva) ,  înseamnă că e o carte cu subiect teologic știinţific (nu știu care prost i-o fi băgat explicaţia asta,  dar prostul a înghiţit-o pe nemestecate).

La multele jigniri pe care Becali i le-a adus,  printre care și ceva de genul “tu ăla care crezi că un bărbat se poate însura cu un alt bărbat ai o minte (agramatism intenţionat de mine,  așa îmi amintesc că s-a exprimat intelectualul), care dacă o pun la un câine turbează”, Cernea i-a răspuns (mult prea calm) că el îl tratează cu respect măh.. și că el vorbește doar din punct de vedere principial.

Binenţeles că spălatul pe creier Becali și-a continuat tirada de jigniri cu “eu nu te tratez cu respect că  “tu ai demoni și îndemni oamenii la păcat.

Degeaba încerca Remus Cernea să-i vorbească prostului despre drepturile omului și despre principii universale ca dreptul fiecăruia de a-și trăi viaţa cum vrea și de a iubi pe cine crede de cuviinţă că Habotnicus Becalus o ţine p-a lui..

Cernea la un momentdat îi replică,  că-i întoarce și celălalt obraz la care bigotul nostru îi spune că i-l scuipă.

Explicaţie

Acum să vă spun părerea mea despre Becali.

Eu sincer cred că Jiji e poponic, așa e, chiar cred că Becali e pe invers și nu numai din cauza numelui lui dar în încercările lui de a-și reprima sentimentele și comportamentul de tip homosexual recurge ca orice prost (aș fi spus “cioban dar tagma e prea vastă”), la religie pentru că nu,  “hoţul strigă primul,  hoţul!” iar religia este în antiteză perfectă cu homosexualitatea,  așa că nimeni nu l-ar putea gini cumva pe poponicul Becali.

Să explic acum ce vreau să spun:

– Ciobanul George (v. Jorjel Poponel) Becali primind o educaţie precară în copilărie nu a știut cum să își explice lucrurile care se petreceau în corpul lui și mai cu seamă ce simţea din punct de vedere sentimental,  așa că a recurs la primele explicaţii pe care le-a găsit,  și anume în religie pentru că  a le căuta în altă parte era mult prea dificil.

În felul ăsta Jorjel a aflat că religia condamnă ideea ca un bărbat să aibe relaţii intime cu un alt bărbat și a decis să se ascundă,  pentru că nu,  fariseul din el urla de-a dreptul că e rușinică.

Justificare

Îl detest pe Becali din cauza ipocriziei sale și a faptului că împrăștie idei anacronice care îi întărâtă pe proști.

Indiferent care este opinia voastră cu privire la religie, evitați modelele dăunătoare.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 16 July 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania