Cum să slăbiți fără să suferiți de foame

Sal’tare bre’!

Iată bre’ că, veni și chiar și trecu’ nea’ ăsta, cum îl cheamă?!.. Moș Cră’ bre’. Ghiftuiți bine, care mai de care acum, vom da buzna la gym, în sălile de fitness bre’, că deh, tre să dăm jos ce ne-a adus, nea’ ăsta, cum îl cheamă bre’?! Nea’ Crăciun bre’..

Ho-ho-ho!, oprește-ți caii bre’, sau în cazul ‘matale, renii..

Păi cică, ca să scapi de șunculiță, tre’ să ții o dietă strictă, dea bre’ nea’.. și ca să te demoralizez și mai mult, tre să faci și exerciții fizice.. Caznă mare, ce mai!..

Uite însă că, mă tot gândii să vă dau, o metodă pentru a scăpa de kilogramele în plus.. Este o metodă verificată de mine, care chiar funcționează..

Ca să mă laud și eu un pic, tre’ să vă spun că am abdomenul plat, bine, plat plat nu e el dar, am totuși cele șase pătrățele de rigoare, pe abdomen.. e adevărat că sunt șase pătrățele suprapuse dar totuși, sunt șase pătrățele. Puey no!..

La subiect, metodă de slăbire continuă..

Dieta este una ușoară, trebuie evitate doar grăsimile, carnea de porc, peștele gras, dulciurile (de orice fel) și pâinea albă. O felie de pâine este suficientă lângă un nou și 50 de grame de carne.

Apoi, exercițiile fizice sunt obligatorii, zilnic 15 abdomene și 15 genoflexiuni, trei zile cu a patra liberă.

Puteți mânca, carne de vită, pui, curcan.

Faceți asta timp de trei zile iar în a patra zi, mâncați ce vă doriți (atenție, asta nu înseamnă să mâncați, cantități industriale). Scopul este să produceți în corp senzația că totul este ok și că nu țineți nici o dietă, nici un regim. Reluați apoi procesul cu trei zile exerciții și dietă.

Deși depinde de organism pentru că nu toți avem același metabolism, un mod de alimentare sănătos, ar putea fi acesta:

Dimineața sau prima masă este bine să fie formată din proteine. Carne, ouă, brânză etc. Menirea acesteia este să vă confere energia pentru ca să puteți funcționa corect întreaga zi.

La prânz sau a doua masă este menită să vă mențină nivelul energetic la un nivel optim, să vă ajute să scădeți în greutate și să vă oprească senzația de foame, așa că o masă ușoară este oportună.

Aici putem include, un sandwitch cu Șuncă de Praga și o salată stropită cu suc de lămâie, fructe slabe în zaharuri, de exemplu, două mere, un grefruit, sau 50 de grame de ananas.

Cina sau a trei-a masă o puteți forma dintr-o friptură la grătar de 50 de grame alături de o jumătate de felie de pâine neagră, sau puteți mânca un iaurt mic cu cereale (fulgi de porumb de pildă,) iar dacă obijnuiți să mâncați și desert și nu vă puteți abține să nu faceți asta, mâncați desertul înainte de mâncarea de dimineață, prânz sau seara.

Cam asta este dieta pe care o recomand oricui, este foarte eficientă și nici nu vă ține să răbdați de foame. Încă ceva totuși, nu este musai să aveți trei mese pe zi dar este un obicei bun să mâncați la ore regulate și dacă vreți puteți transformă această rutină într-o rutină extinsă de 5 mese pe zi fără însă, a depăși limitele alimentare impuse de aceasta mai sus.

Foarte important

Nu numărați calorii, este periculos, spun asta pentru că crează obsesivitate iar cei care își numără caloriile sunt de obicei obsesivi fără a-și putea ține în frâu pornirile și au tendințe spre a deveni anorexici.

Succes!
PS- Nea’ Crăciun poate lua aminte la ceea ce am spus mai sus, că tare bine i-ar prinde..

 

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală,Uncategorized Posted on: 28 December 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania