Cum puteți fi siguri că soția vă înșeală?

love_hearts_pair-wide

Salutare! Astăzi, în continuarea seriei noastre de articole despre dragoste și relații, vom vorbi despre indiciile care ne pot semnala când, ca bărbați, suntem înșelați de nevastă sau concubină.

De multe ori bărbații sunt acuzați că ar fi geloși și posesivi în mod nejustificat. În articolul precedent am subliniat că ar trebui să evitați să deveniți paranoici și să aruncați acuzații partenerei de viață sau de amor.

În ziua de azi însă infidelitatea este mult mai des întâlnită decât fidelitatea. Într-un articol trecut am încercat să punctez câteva aspecte care v-ar face relația de iubire un pic mai suculentă sau chiar v-ar putea readuce pasiunea.

Bărbații niște escroci sentimental compulsivi 

Da, este posibil ca bărbații să fie sensibili în ceea ce privește frumusețea sexului feminin ceea ce duce de cele mai multe ori la un comportament nepotrivit și inevitabil la faptul că aceștia își înșeală partenera. Dar să nu uităm că același lucru este valabil și din partea femeilor (doar există egalitate) or bărbații nu ar mai avea cu cine să înșele și ar face-o între ei înșiși ceea ce ar fi cel puțin jenant..

Revenind la subiectul nostru de azi, este bine să observăm faptul că fidelitatea este ceva pe care doar verbal se mai pune preț.

De ce?

Păi vă spun vouă femeilor, nu vă desfaceți picioarele în fața mai multor bărbați și în principiu nu fiți superficiale.

Dacă veți proceda în felul acesta și precum afirmă unele femei dacă bărbații sunt în esență niște escroci sentimental, vom observa în cel mult câțiva ani o creștere exponențială a homosexualității și deasemenea o scădere a ratei divorțurilor (mai există și excepții și bărbați care își vor dovedi fidelitatea indiferent de statistici).

Deci fetelor, nu vă desfaceți picioarele și trăiască comunitățile (cacofonia este intenționată) gay!

Povețe

Dragii mei, suspectați că nevasta sau concubina vă înșeală?

Am spus nevasta sau concubina deoarece în cazul în care vă aflați într-o situație diferită ca de exemplu aveți o ”iubită” sunteți inexperimentați (aveți probabil sub 30 de ani) și aceasta nu ar trebui să conteze în contextul nostru din cauza faptului că se presupune ca acestea (iubitele) sunt doar pentru antrenament până la găsirea celei care contează. Iar la găsirea acesteia, Ea ar trebui să vă devină soție, cea care vă completează cu adevărat.

Aveți grijă fetelor, feriți-vă să deveniți iubite, desigur cu excepția situațiilor în care chiar intenționați acest lucru.

Deci băieți, vă simțiți înșelați?

Procedați în felul următor pentru a vă clarifica și (oarecum) argumenta bănuielile, cu atenție însă, vă aflați pe calea care duce direct la paranoia.

 

Sunteți înșelați:

Schimbare de look

Atunci când nevasta își schimbă modul în care arată este un semn că este interesată de altcineva, vrea să atragă atenția (sau să o întrețină) cuiva și de asemenea că vă poate înșela.

De exemplu, căutați schimbări mici dar semnificative cum ar fi că aceasta începe să își mărească decolteul sau își scurtează fusta, schimbă ochelarii cu lentile de contact, începe să se îmbrace mai provocator, aceasta schimbă parfumul sau se dă cu parfum mai des decât de obicei ceea ce poate însemna că dorește să impresioneze sau chiar să acopere parfumul unui alt bărbat lăsat asupra ei.

Schimbare de comportament

O schimbare a comportamentului afectiv al acesteia vă poate indica probabil că sunteți înșelați. Să presupunem că aveți o relație plină de iubire și reciprocitate, trăiți intens și împreună fiecare eveniment din viața voastră, nu vă puteți lua mâinile unul de pe celălalt și sunteți în contact permanent până la un moment când relația începe să se răcească din partea ei, sexul devine mecanic și neplăcut, nici măcar săruturile nu mai sunt ce au fost. Femeile în general, atunci când au o aventură sau desfășoară o altă relație în paralel tind să evite contactul direct cu soțul de teamă de a nu fi surprinse de celălalt bărbat din viața lor sau pentru a nu da voie vinovăției să apară ca urmare a relației cu soțul.

Secrete nejustificate

Împărțiți fiecare bârfă cu soția, aceasta vă povestește totul despre prietenele ei (mai proaste) de obicei, vă împărtășește ea ce duscuții poartă pe internet?

Dacă soția petrece foarte mult timp pe internet iar atunci când o întrebați ce face sau cu cine conversează vă răspunde că nu e treaba voastră și că nu face nimic or nimic rău, atunci probabil ceva se întâmplă.

Sigur, există Facebook și o mulțime de alte rețele de sociallizare în ziua de azi și foarte mulți sunt conectați 24/7 dar pot exista semne, secretomania subită fiind unul dintre acestea. În mod sigur, dacă soția vă iubește și comportamentul ei este unul cuviincios, aceasta nu va căuta motive să vă ascundă lucruri sau să le păstreze doar pentru ea ( în iubire împărțim totul).

De asemenea, convorbirile telefonice cu persoane de sex opus în speță cu bărbați și al căror conținut soția încearcă să îl mascheze sau să îl ascundă pot reprezenta semne că aceasta vă înșeală.

Există desigur o sumedenie de argumente sau de indicii care vă pot duce la bănuiala că nevasta sau concubina vă înșeală însă o enunțare a mai multora dintre acestea în cadrul acestui articol ar putea însemna o paranoia.

Ești bărbat?

Un bărbat are nevoie de o femeie în care să se poată încrede.

Atât!

Către femei

Dragele mele, nu vă luați lângă voi vagabonzi, șmecheri sau bărbați care credeți voi că vă ridică nivelul adrenalinei. Căutați să vă țineți coapsele apropiate în preajma bărbaților. Se spune că un bărbat rău famat este mai excitant, acesta este implicit un amant mai bun și cu mai multă experiență decât unul care este dispus la a rămâne fidel. Câtă vreme acest lucru poate fi adevărat, astfel de bărbați nu pot constitui un reper în ceea ce privește iubirea și cu atât mai puțin în ceea ce privește fidelitatea.

Așadar, doamnelor și (hai să nu fiu rău) domnișoarelor nu vă luați lupi pe post de animale de companie pentru că sigur veți sfârși dezamăgite.

În articolul următor vom afla care sunt semnele care pot duce la concluzia că o femeie este înșelată.

Succes!

Etichete: , , , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 7 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania