Cum păstrăm relația de iubire pasională

love_hearts_pair-wide

Cum îi arăt partenerei mele că o iubesc?

Știm bine, există suficiente studii care să concluzioneze clar sentimentul de ”îndrăgosteală” (am propriile concepții despre iubire și cred că există multe diferențe între a iubi și a fi îndrăgostit) dispare după o perioadă de timp (unii spun 3 ani) și focul relației se stinge treptat ceea ce face ca dorința de a fi cu partenera ta să dispară și ea.

Oare?!!!

Uh, this is tough one!

No, pasiunea e cea care dispare dar dacă e iubire și nu doar voluptate, relația va continua în ciuda acestui presupus impediment.

Luând în considerare faptul că voluptatea este necesară și ea unei bune conviețuiri cu partenera este bine să încercăm să reaprindem focul pasiunii deși posibil ca atunci când ne hotărâm că ”EA” e aleasa inimii să fim deja urmăriți de o alta pe numele ei artrita, să ne deplasăm ajutați de baston sau chiar să privim formele ei prin niște ochelari ai căror dioprii să rivalizeze ușor cu fundul de sifon, ca spect desigur.

Cum readucem pasiunea în viața noastră?

Păi în primul rând având în vedere faptul că probabil relația noastră se desfășoară de ceva timp și în mod cert rutina a prins rădăcini iar în pat ne manifestăm automat putem să inițiem jocuri, să flirtrăm cu partenera, să o amețim stropindu-i părul cu parfum când e preocupată și îngrijorată, este o idee bună o strângere în brațe când se așteaptă mai puțin.

Flirtarea

Așa ne-am cucerit unul pe celălalt, flirtând, jucându-ne cu, cuvintele. Flirtul este de fapt una din modalitățile de a afirma interesul față de parteneră. Însoțit flirtul ar putea fi de un mesaj pe telefonul mobil în care să îi transmitem iubitei mesajul ”Te ador!”. Te ador are rolul de a întări interesul și de a exprima în cuvinte mărimea iubirii pe care i-o purtăm.

Când suntem departe este o idee bună să utilizăm mesaje SMS sau MMS și nu prin messenger sau pe rețelele sociale. În felul acesta acordăm o tentă personală mesajului.

Romantismul

Există o sumedenie de feluri în care putem fi romantici, de fapt chiar și cei care declară că nu sunt persoane romantice sunt romantici pentru că și aceștia își demonstrează iubirea celei sau celui față de care nutresc acest sentiment.

Se spune că dragostea unui bărbat trece prin stomac, ceea ce însemnă că noi bărbații putem fi seduși și de abilitățile femeilor în materie culinară.

Ca bărbați însă, creativitatea noastră este de cele mai multe ori mai mare ca a femeilor.

Cina romantică

Din când în când se poate dovedi benefic să ne surprindem partenera cu o cină pentru amândoi, haideți că nu degeaba bucătarii cei mai buni sunt bărbați.

Pregătirea unei mese romantice este ușor de planificat și chiar de făcut pentru că hei, suntem bărbați.

Creativitate

Scoicile sunt cunoscute ca fiind afrodisiace datorită conținutului lor de zinc care intensifică producerea de tetosteron, somonul de asemenea și nucile sunt și ele renumite pentru abundența lor de Omega 3 care menține producția de tetosteron.  Sparanghelul este recunoscut pentru vitamina E ceea ce ajută corpul să producă, cantități semnificative de hormoni precum, estrogenul, progesteronul și tetosteronul. Bananele, cu potasiul pe care îl conțin, ceea ce face ca mușchii să fie mai intens încordați în timpul orgasmului, apoi, ciocolata, cel mai sexy ingredient al cinei noastre romantice poate fi un stimulator senzațional în ceea ce privește excitarea sexuală. Ca băutură, adăugăm un vin roșu ajută la amplificarea și îmbunătățirea fluxului sanguin înainte și în timpul actului sexual.

Da, cine s-ar gândi să facă o cină cu aceste ingrediente. Răspuns, noi bărbații, pentru că ideea este să ne simțim bine și nu să mâncăm pe săturate.

Imaginați-vă

Scoici Saint-Jaques în sos de vin. Desert ca mai sus, ciocolată.

Cuburi de gheață pentru un joc încins să vă topiți reciproc unul în gura celuilalt.

Ce poate fi mai sexy?

Flori pe masă și două lumânări în suporturi subțiri, aurii de preferință pot face cina voastră să pară ca din filme.

Nimeni nu mai scrie scrisori!

Da, știu! Bă’ fraiere, există e-mail.

No, nu există, nu mi-l pot imagina pe Romeo trimițându-i Julietei e-mail-uri.

Existau și cred că mai există, dacă, căutați veți găsi kit-uri de coli de hârtie și plicuri pentru scrisori.

Gândiți-vă ce plăcere și ce bucurie ar putea simți ea la citerea unei scrisori de dragoste din partea noastră.

Scrisoarea nu este neapărat necesar să fie trimisă prin poștă ci i-o putem lăsa pe, pernă înainte să se trezească, pe ea un trandafir etc. sună a kitch?! Nu, nu sună!

Fugiți de cotidian

Luați-vă o vacanță, un weekend, fugiți de lume, furișați-vă într-un hotel și comandați în cameră, oferiți-vă ocazia să vă bucurați unul de celălalt întreg weekend-ul.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală,Uncategorized Posted on: 3 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania