Cum aflați că soții voștri vă înșeală?

love_hearts_pair-wide

Da, a cam venit timpul să vă dau de gol băieți, nu, nu sunt un trădător, I’m a team player! Well, when the time or the wind is just right..

După cum am spus și în articolul precedent aventurile de tip amoros sunt foarte des întâlnite între soți în ziua și în tipul de societate în care trăim azi, dar hei!, să spunem că moralitatea e din în ce mai metaforică.

Dar există și vești bune de care atât soții cât mai ales soțiile ar trebui să se bucure. E din ce în ce mai ușor să cunoașteți dragelor când soții voștrii vă înșeală (de obicei cu o altă femeie deși se poate întâmpla și.. pfoaaiii, jenant..

Așa cum am arătat în articolul trecut în cazul soțiilor care își înșeală soții și în ceea ce îi privește pe soții care trădează în dragoste există anumite semne care indică acest lucru.

În articolul de azi vom vorbi despre acestea, sau despre o parte dintre acestea mai bine spus.

Interes scăzut în privința familiei

Probabil cel mai important și mai dureros semn că soțul vă înșeală este o diminuare a interesului său față de familie. De cele mai multe ori când interesul soțului scade în privința familiei iar acesta preferă să petreacă mai mult timp cu prietenii  sau făcând alte lucruri decât să se afle în compania soției și/sau a copiilor este un semn că ceva semnificativ se întâmplă și că, probabil acesta are pe altcineva.

Program de lucru încărcat

Dintr-o dată soțul vostru începe să petreacă mai mult timp muncind. Neobișnuit? Nu în zilele noastre, nu, dar cu siguranță că dacă munca asiduă și peste program nu este una din caracteristicile acestuia, dacă acesta își justifică des lipsa de lângă voi, atunci există posibilitatea ca acesta să vă înșele. Verificați de asemenea prieteniile noi sau noile apariții în cercul de prieteni.

Schimbare de look

Așa cum am specificat și în cazul soțiilor, o schimbare de look și în cazul bărbaților poate însemna că interesul acestora este direcționat către altcineva. Este o metodă de atragere a atenției. De exemplu soțul își schimbă stilul de a se îmbrăca devenind mai atent și mai grijuliu în ceea ce privește felul în care arată. Acesta își schimbă înfățișarea prin faptul că își rade barba sau decide să poarte una, se dă cu, colonie când acesta nu era unul din factorii care îl caracterizau.

Schimbare de atitudine și afecțiune

Soțul vă oferă toată atenția iar atunci când vă are aproape vorbele dulci de dragoste îi sunt întotdeauna pe buze. Ca și în cazul femeilor, ezitarea sau evitarea oferirii afecțiunii este un semn că în relația de cuplu există probleme. Când acest lucru se întâmplă din partea bărbaților este foarte serios deoarece bărbații nu își oferă afecțiunea din cauze care de cele mai multe ori sunt foarte serioase și trebuie tratate ca atare. Bărbații sunt animale simple în mentalitate iar când aceștia nu își dăruiesc afecțiunea femeii pe care se presupune că o iubesc aceștia fie s-u săturat de aceasta fie le este rușine cu ea ceea ce poate însemna inclusiv că există și o relație extraconjugală.

Conversații și secrete

Un alt indiciu care ar trebui să vă pună pe gânduri este când acesta poartă conversații secretoase (da, nu doar femeile au secrete). La telefon, pe internet sau față în față, când soțul vostru poartă conversații al căror conținut sau conlocutor vi-l ascunde este bine să vă puneți în gardă deoarece este posibil ca acesta să fie atras de către o altă persoană a cărei companie să îi placă un pic cam mult.

Este bine să deveniți geloase și să-i dovediți că sunteți interesate de el și că ar fi o greșeală fatală dacă v-ar înșela. 

Vina

De obicei când soții sunt infideli și mai ales în cazurile în care aceștia sunt caracterizați de o fire violentă și excesiv de orgolioasă, pentru a nu da semne de vină cauzată de relațiile extraconjugale lasă mânia și frustrarea să ia locul acesteia.

Persoanele de acest tip sunt adesea și cele care sunt ușor de influențat și nu de puține ori se refugiază în alcool și în altfel de vicii.

Pe de altă parte soții conștienți de sine, care au o educație bazată pe comuniune cu celelalte persone din jurul lor, care sunt sociabili și comunicativi tind ca atunci când își înșeală nevasta să devină și mai afectuoși cu aceasta fiind năpădiți de vină. De cele mai multe ori aceștia nu dezvoltă relații extraconjugale de durată care ar putea să trezească banuielile soției ci mai degrabă cad pradă pasiunilor de o noapte.

Pe lângă aceste semne care I-ar putea trăda pe soții voștrii există mult mai multe de care voi doamnelor sunt sigur că sunteți conștiente.

Luați aminte însă, evitați paranoia și încercați să cunoașteți cu certitudine înainte de a vă confrunta soții.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 9 August 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania