Culturalizare și vacanțe cu stil pentru studenți

Salut!

Întotdeauna mi-am dorit să pot călători și muncii  în același timp.

De curând am aflat că acest lucru este posibil.

Cum v-ar plăcea însă vouă, să călătoriți și să munciți în America?

Cum v-ar plăcea ca în calitate de studenți români, să vi se ofere șansa de a vă bucura de tot ce oferă America din punct de vedere cultural, ce ziceți de o vacanță?

Sursa

Sursa www.google.comCND Vacanțe Speciale
Personal, sunt interesat de dezvoltare personală și de schimburile interculturale. Din punctul meu de vedere, America este cea mai interesantă țară în ceea ce privește culturile și dezvoltarea personală. De aceea eu aș merge în Massachusetts deoarece acolo, în Cambridge, zona metropolitană a Boston-ului se află Universitatea Harvard, cea mai veche instituție de învățământ superior americană… din punctul meu de vedere, aceasta exprimă cel mai înalt grad academic și cultural pe care îl poate exprima o universitate. Cu siguranță este cea mai renumită din acest punct de vedere și în mod cert constituie cel mai înalt punct turistic pe lista mea cu obiective turistice americane. Astfel, m-aș angrena într-unul din programele de business și/sau de dezvoltare personală pe care le-aș găsi la Harvard. Pentru cel puțin trei luni de zile, Cambridge ar fi locul în care m-aș instala.

Următoarea oprire Marele Măr, care e cu siguranță un obiectiv de interes pentru mine datorită faptului că este unul dintre cele mai populate orașe din America și reprezintă poate cel mai iconic oraș al acesteia. Deseori obișnuiesc să spun că nu sunt român și că eu sunt european, de aceea New York reprezintă pentru mine o oportunitate unică de a cunoaște o cultură din interiorul ei, este un oraș cosmopolit, unde te simți primit și îmbrățișat.

Pe lângă asta, tare mult mi-ar plăcea să văd clădirile zgârie-nori din centrul Manhattan-ului (deținute de familia Rockefeller) și apoi să fac o vizită în Times Square.

Bulevardul Fifth Avenue reprezintă un punct de atracție turistică foarte important și el și cum eu dau dovadă de extravaganță de fiecare dată când se ivește ocazia e musai să-i fac o vizită.

America este un mix infinit de culori, gusturi și nuanțe, așa că va fi imposibil să o cunosc locuind într-un singur loc. Ca atare, voi fi obligat să îmi prelungesc cu o lună vizita în America și voi apela încă o dată la CND Vacanțe Speciale.

În felul ăsta, îmi voi extinde șansa de a mă culturaliza și voi vizita câteva orașe proeminente din America.

Los Angeles este cu siguranță ”Orașul Îngerilor”

Beverly Hills, vă amitiți?

Doamne, ce mai visam, Kelly, Rebeca… oh, ce frumos, casele la vederea cărora rămâneam uimiți și care ne făceau să ne minunăm și să visăm și noi la așa vile… curând aveau să răsară și la noi, una câte una…

Beverly Hills și Aleea Starurilor, Walk-of-Fame, sunt și ele puncte ce pot reprezenta cu succes cultura americană. În afară de acestea mai există și altele care îmi vor desăvârși gustul în ceea ce privește America.

Sursa: www.google.comGrădinile Botanice din Denver, Colorado reprezintă un punct maxim de interes pentru mine datorită faptului că am o afinitate pentru natură și pentru mediul înconjurător.

Aș face acest lucru prin programul work and travel.

Este atât de simplu.

Interesându-mă de subiect am aflat că tot ceea ce am de făcut este să aplic printr-o înscriere în programul work and travel.

Acest program îmi pune la dispoziție vacanțe speciale pentru studenți, îmi asigură un job pe durata șederii în America și se ocupă de toate formalitățile privitoare la acest lucru.

Știu, nu sunt student însă îmi doresc să urmez cândva, curând sper, un master sau chiar un doctorat într-unul din domeniile de business.

Prin CND Vacanțe Speciale, îmi pot oferi această șansă, de a mă desăvârși într-o vacanță educativ-culturală în America.

Viața e frumoasă și presupus irepetabilă, astfel că nimic nu poate fi mai frumos pentru un student decât să se bucure de ea în voie.

Mă simt ca un copil căruia i s-au pus înainte bomboane și prăjituri de tot felul scriind acest articol…    I love education, with style, even more.

Work and Travel Vacanțe Speciale

Acesta este un program adresat studenților în universități acreditate, indiferent că acestea sunt de stat sau particulare, trebuie de asemenea să ai vârsta sub 30 de ani. Acest lucru mă descalifică pe mine pentru program dar, sunt sigur că oricare dintre studenții care îndeplinesc aceste condiții se vor bucura pe deplin de America prin intermediul Vacanțe Speciale.

După cum am spus, o vacanță în care aș putea studia și lucra în Cambridge ar fi ideală pentru mine. Am ales Cambridge deoarece în opinia mea este din punct de vedere academic o culme pe care nu pot urca în altă parte.

Perfecționarea limbii engleze pe care o cunosc este și ea un obiectiv pentru mine.

Desăvârșirea abilităților de trainer reprezintă un obiectiv de atins de asemenea iar Harvard este locul ideal unde pot face asta.

Dezvoltarea personală și culturalizarea, legarea de noi prietenii, experimentarea unui mediu excelent de muncă, unde respectul este etalon este lucru la care visez dintotdeauna.

Așa văd eu realizat visul american, lucru pe care vi-l doresc și vouă tuturor.

Succes!
P.S. – Acest articol participă la proba 18 a Superblog 2017.

Etichete: , , , Filled Under: Superblog Posted on: 10 November 2017

One Comment on “Culturalizare și vacanțe cu stil pentru studenți”

 • Proba 18. O lume întreagă într-o destinație: Work & Travel USA cu Vacanțe Speciale

  20 noiembrie 2017 at 15:26

  […] Culturalizare și vacanțe cu stil pentru studenți […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania