Cosmetice naturale de la Bio Alchimia

Salut!

A venit vara și tuturor ne place la mare iar băile de soare sunt foarte plăcute și foarte benefice, vitamina D fiind indispensabilă unei sănătăți puternice dar, în exces razele soarelui ne pot dăuna și asta, ne poate complica viața.

Este un trend interesant însă, care continuă să crească și anume, utilizarea de cosmetice naturale. S-a dus vremea chimicalelor, se pare..

Revenind la subiect, putem sublinia cu două linii chiar necesitatea aplicării de creme sau soluții care să ne ofere protecție solară și nu numai, care în definitiv să nu ne producă neplăceri de nici un fel. Este foarte important ca beneficiile pe care le primim prin expunerea la soare să nu ne cauzeze.

Există metode și metode de protecție solară, de la cele pline de chimicale/sintetice la cele băbești, recte de origine naturală, care să fim serioși, rareori funcționează și oricum, nu în cazul tuturor.

Ups, bun dar, există o problemă totuși, multe ”leacuri băbești” pretind că protejează pielea și unele chiar au un oarecare efect de protejare a pielii însă, este nevoie de o cantitate foarte mare din ingredientul respectiv pentru un efect mai pronunțat.

Da, am văzut femei împodobindu-și fața cu fel de fel de legume și fructe, cu făină, miere și mai știu eu ce dar, a face asta seară de seară e și foarte costisitor și extrem de stresant.

Există totuși și produse comerciale care conțin în compoziția lor doar ingrediente naturale în exact cantitatea potrivită nu numai pentru a proteja pielea împotriva razelor de soare dar, sunt ideale pentru cei/cele cu pielea sensibilă și de asemenea pentru pielea copiilor.

Da, știu și eu, economia e la pământ, trăim în România și totul e scump și prost din punct de vedere calitativ.

Încă nu puteți renunța la cremele și cosmeticele pline de chimicale că sunt mai ieftine și mai ușor de găsit iar asta vă distruge pielea și totodată starea de bine? Machiajul a devenit și el un RĂU necesar? Este mai ușor să cumpărați produse cu chimicale în ele că, până la urmă, unele chiar funcționează?, pentru o vreme cel puțin și oricum nu există ceva mai bun?

Uh!, aiurea..

Nu ați auzit încă de www.bioalchimia.com?

Este un site, românesc care comercializează cosmetice naturale și creme bio produse în Italia și nu numai de către cei mai buni producători în domeniu.

Acum, revenind la subiect, crema pentru protecție solară pe care am ales-o eu este următoarea:

Crema Protectie Solara Inalta SPF 50+ (150 ml)

Crema aceasta este alegerea potrivită în cazul copiilor/celor care se expun pentru prima dată razelor de soare. Crema în cauză hidratează și de asemenea înmoaie pielea datorită ingredientelor de natură vegetală ca uleiul de cocos, untul de cacao și de shea dar și a altora asemenea.

Extractele aflatele în compoziția cremei SPF 50+ ajută pielea la obținerea unui bronz fin și natural dar și lasă un parfum foarte plăcut pe piele (ceea ce întotdeauna e un lucru bun, așa e?).

Crema SPF 50+ este un produs foarte ușor de utilizat, fiind necesară doar aplicarea pe suprafața pielii și apoi masarea acesteia pâna la absorbția SPF 50+.

Sigur, există o mulțime de firme care pretind comercializarea și chiar producerea de cosmetice și creme naturale/bio dar câte dintre acestea chiar folosesc ingrediente naturale în produsele lor?

Trendul de care vorbeam la început este unul benefic și putem observa cum Bio Alchimia ajută la extinderea și promovarea acestuia, comerciantul fiind de asemenea un producător real de astfel de produse naturale. Vorbind de Bio Alchimia, aceasta ne oferă garanția că produsele pe care le comercializează nu conțin ingrediente chimice sau sintetice, lucru care le recomandă încă și mai mult.

Acum, știind ce știu despre www.bioalchimia.ro, pot spune fără posibilitatea de a mă înșela că am făcut alegerea potrivită privind produsul cel mai benefic pielii mele. SPF 50+ este crema care îmi poate oferi protecția de care am nevoie și de asemenea îmi poate îngriji, catifela și parfuma pielea în timp ce mă voi bucura de soare în voie.

Beneficii fără efecte negative, este ceea ce visează toate femeile tine sau mai puțin tinere de la cosmeticele pe care le folosesc. Încă și mai mult de atât, mămicile, pot folosi cosmeticele și cremele oferite de www.bioalchimia.com fără a se teme că le vor dăuna copiilor lor, mai mici sau mai mari.

Puteți găsi aici aceste creme naturale de la BioAlchimia cu încredere.

Succes!

Etichete: , , , , , Filled Under: General Posted on: 8 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania