Convingerile unei așa-zise femei de carieră

Salut!

Iată un titlu ”catchy”, ”Nu mai fugiți după femei puternice, că nu știți cu ce se mănâncă!”. Link.. aici.

Dapst, catchy la femeile urâte și frustrate din această cauză. Așa ai zice după ce citești articolul în cauză, scris de Laura Glodeanu. Dar nu, despre Laura Glodeanu, nu putem spune că e urâtă, no..

Fătuca asta crede că știe ce înseamnă aia ”femeie puternică” și emite niște inepții așa, la cald, exact ca o ejaculare prematură.

Autoarea articolului în cauză își începe articolul cu o concluzie privitoare la titlu, deducând că ”bărbații habar nu au  ce e aia o femeie puternică”.

Apoi, aceasta merge mai departe cu presupunerile și spune că pe bărbați îi excită femeile independente, care știu ce vor și cum să ceară ceea ce vor.

Ceea ce urmează în articol e un bla-la, un ueaaa-ueaa infernal, niște mojicii feministe, fără un fundament real și fără nici o noimă. Aceasta scris o propoziție de exact 103 cuvinte fără nici un sens încercând să descrie femeia din punctul de vedere al unui bărbat.

În rândurile următoare încearcă să justifice eticheta de masochiști pe care le-o aplică bărbaților acuzându-i (pe toți), de misoginism.

Ceea ce urmează e răspunsul meu la adresa articolului în cauză și care e cu totul jignitor.

Laura Glodeanu!

Nu știi nimic. Nici să scrii nu știi, nici să te exprimi nu știi și nici să să spui ce vrei nu știi.

Draga mea, vorbești despre femeia de carieră ca fiind ”femeia puternică” dar, nu aduci nici un argument în favoarea susținerii tale. Ideile tale de tip ”neo-feminist” le aplici unui context nepotrivit. Fii atentă aici ce cred eu, eu cred că revolta ta de fapt nu e împotriva bărbaților ci chiar împotriva femeilor:

Teorie

Ai fost/ești îndrăgostită de un bărbat care te-a părăsit pentru a se însura cu una pe care o consideri sub nivelul tău intelectual dar mai frumoasă și poate, mai ”cuminte”.

No, stai liniștită, nu te cunosc, asta exprimi din punct de vedere psihologic în articolul tău. Pledoaria pe care o faci în favoarea așaziselor tale femei puternice (de carieră), nu face decât să le pună pe acestea într-o lumină proastă din cauza contextului de mai sus. Întâi îi numești pe bărbați masochiști și misogini, îi faci pămpălăi și apoi, vrei să le explici tu motivele pentru care trebuie ca aceștia să te aleagă probabil pe tine, pentru că întreg articolul mustește a self-promotion.

Acum, trecând peste frustrarea ta, o femeie de carieră sau mai bine spus, o femeie puternică, nu poate fi definită prin faptul că urmează o carieră anume ci doar de propria ei mentalitate iar faptul că ai luat în bâză femeile și bărbații la modul cel mai generalist denotă că tu ești lipsită de putere, huh!, se mai și spune că dragostea te face puternic, hih!!..

Ca să fiu un pic mai explicit, un om, o/un femeie/bărbat puternic(ă)este definit(ă) de cum suportă arșița vieții și mai puțin de raportarea sa la sexul opus. Independența financiară nu poate nicicum să fie un criteriu de definire pentru că o avere moștenită îți poate asigura o independență financiară dar te poate slăbi ca și caracter.

Ca exemplu, o femeie puternică este aceea care trecând prin dificultățile impuse de traiul în România, pleacă în străinătate singură și muncește ca menajeră (să zicem), și datorită principiilor și valorilor în care crede nu cade pradă tentațiilor ci reușește să se întrețină și să trimită și bani celor de acasă, independența nu e dată de avantajele financiare de care te bucuri ci de felul cum gândești. O femeie de carieră (ca tine, Laura Glodeanu), ar trebui să știe asta.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 6 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania