Cititoare de coduri de bare de la IDmag

Salut!

Despre IDmag am mai vorbit, când am vorbit despre inventariere și software potrivit pentru o astfel de activitate (SmartID.Inventory, vă amintiți?), ceea ce am spus atunci și țin să reieterez și acum este faptul că, IDmag ne pune la dispoziție peste 85.000 de soluții pentru mobilitate, atât software cât și hardware.

Vorbind despre IDmag, e bine să menționez că aceasta este o afacere românească, fapt pentru care și face subiectul acestui articol.

Acum, de obicei IDmag ne oferă combinația ideală între software și hardware, ceea ce constituie soluția pe care în cele din urmă firma ne-o pune la dispoziție.

Astăzi vom vorbi despre coduri de bare..

Îmi amintesc timpurile când codurile de bare erau privite ca fiind unealta diavolului, îmi amintesc când pochii de pretutindeni acuzau codurile de bare ca fiind Semnul Fiarei (Diavolului), mai exact acuzau că în interiorul acestora se află numărul Fiarei 666.

Întregi conspirații s-au conceput pe tema aceasta și totul a început cu o simplă carte ”The New Money System: 666” (Noul Sistem Monetar), o carte scrisă de Mary Stewart Relfe, scriitoare care ea însăși a promovat conspirația conform căreia numărul 666 este numărul lui ‘nea Sătănel și-ăsta, nemernicul l-a ascuns peste tot în zilele noastre..

Problema este că la 6 ani distanță apare o altă carte scrisă de Ann Druffel intitulată ”How to Defend Yourself Against Alien Abduction” (Cumsă te aperi de răpirea extratereștrilor).

Vedeți voi, ambele cărți aduc în discuție argumente dintr-o perspectivă insuficient de înțeleasă pentru a se justifica, ca adevăr obiectiv, este ceea ce Neil deGrasse Tyson numește ”argument fom ignorance” (raționament din ignoranță), cu alte cuvinte aduc suficiente dovezi cât să le confirme punctul de vedere dar nu suficiente cât să li-l infirme, este ceea ce eu numesc ”asumarea sindromului Feței de pe Marte” (prin 2001 o fotografie un pic mai detaliată a planetei Marte care crea iluzia unei fețe pe planeta roșie a apărut surescitând spiritele celor ”săraci cu duhul” , pe care eu îi numesc ignoranți, recte proști).

Motivul pentru care aduc în discuție istoria recentă a Iluziei feței de pe Marte este pentru că la fel ca și în cazul acesteia, aceste cărți iau în considerare suficiente informații cât să le demonstreze susținerea, doar atât iar oamenii iau adevăr tot ce spun aceste cărți pentru că sunt ignoranți și au insuficiente informații.

Ce e o conspirație?

O sumă de informații cu insuficientă putere pentru a susține o certitudine.

Acum, pentru ce introducerea?

Pentru că România e plină de ”săraci cu duhul” care cred că religia e mai importantă ca știința și că digitalizarea e drumul spre sfârșitul lumii.

Revenind la subiect..

Codurile de bare sunt folosite în multe scopuri care țin de inventariere, catalogare etc.

De exemplu:

Datalogic Gryphon I GD4430 2D Kit USB Black

Este un cititor de bare destinat citirii rețetelor electronice și nu numai. Acesta este rapid și rezistent și pe lângă asta, este capabil să citească atât bare 1D cât și 2D.

Terminalul poate fi folosite pentru:

managementul activelor

managementul stocurilor

managementul depozitelor

 

Honeywell Xenon 1900 2D SR kit USB

Acesta este la fel ca și primul, un cititor capabil să citească rețete electronice, foarte ușor de utilizat și eficient. Produsul este rezistent și rapid, ceea ce înseamnă un imbold dat productivității și eficienței.

Honeywell Xenon 1900 poate citi coduri de bare de pe orice fel de suprafețe practic, inclusiv de pe telefoanele mobile și/sau de pe suprafețe deteriorate sau murdare.
Acesta este mai mic și mai ușor decât terminalele clasice, ceea ce îl face ca atare, mai eficient.                
Ideea pe scurt este că cititoarele de bare, măresc productivitatea și eficiența aducând un plus de valoare afacerii care le utilizează. 

Aici găsiți o varietate de cititoare de coduri de bare pentru afacerea dvs iar aici găsiți IDmag.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: General Posted on: 21 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania