
The scams = Înșelătoriile, e plin internetul de ele, adevărat că nu există ”îmbogățire peste noapte”, evident și după ghilimelele aplicate afirmației. Există totuși o nuanță, dacă muncești, vei fi și răsplătit.
Există îmbogățire peste noapte dar asta vine doar în prezența asumării unor riscuri mari și a investirii unor sume consistente care să vă asigure această îmbogățire, în plus aveți nevoie și de o grămadă de noroc.
Viitorul poate fi anticipat pe bază de statistici, pe bază de ecuații matematice și pe baza luării în calcul a unei mulțimi de alte variabile. În sensul acesta există Forex și jocurile pe bursă, așa numitele Binary Options care vă pot face bogați peste noapte dar în lipsa celor de mai sus sau a unui om din sistem (insider trader) care să vă furnizeze informații confidențiale și pe baza cărora să jucați pe bursă este (”puțin cam”) imposibil să vă îmbogățiți peste noapte. Ah, da!, există Loteria.. Funny!..
Puteți totuși câștiga bani de pe urma muncii voastre, așa că suflecați-vă mânecile și la treabă.
Marketing, mobile marketing sau marketing-ul prin și pe dispozitive mobile.
Știți, întâi Marketing-ul a avut loc offline iar oamenii făceau publicitate prin intermediul ziarelor, a revistelor, radio-tv și mass-media în general,la aceste canale de marketing se adăugau materialele publicitare precum, broșuri, fluturași, timbre, plicuri etc, publicitatea se făcea (și încă se face) prin intermediul panourilor publicitare de asemenea.
Ceea ce vreau să scot în evidență este faptul că tehnicile și procedeele de marketing implicau procese anevoioase și costisitoare.
Apoi, după apariția internetului, marketing-ul a devenit sălbatic și a crescut exponențial odată cu găsirea de noi metode de utilizare a internetului. În felul acesta Marketin-ul a început să se facă pe website-uri, pe forumuri, în camere de chat, pe messenger, youtube.com și în multe alte asemenea locuri.
După care a apărut Mobile Marketing-ul aflat acum în plină vogă acum.
Ce este Marketing-ul Mobil?
Se crede că platformele mobile reprezintă viitorul în Marketing.
După cum probabil v-ați și dat seama, mobile marketin-ul înseamnă livrarea de anunțuri publicitare livrate pe dispozitivele mobile în cadrul aplicațiilor și/sau programelor aflate în uz.
Există numeroase modalități prin care puteți profita de trendul Mobile Marketing. Aș putea să enumăr câteva dintre acestea și chiar să vă îndrum pașii spre a obține profit cât mai rapid, dar ar fi ca și când în loc de undiță, v-aș da pește, ceea ce ar fi incorect. De aceea, ceea ce voi face va fi să vă explic Principiile Marketing-ului. Cunoașterea acestor principii vă va ajuta la implementarea de campanii de Marketing indiferent de mediul în care acestea se desfășoară.
Principii de Marketing
Cercetarea de Piață
Cercetarea de Piață este esențială pentru înțelegerea modelului de marketing.
Această cercetare are loc prin cercetarea informațiilor existente în legătură cu marketing-ul afacerilor. Cercetare de Piață are loc nenumărate moduri iar acestea toate poartă denumirea generică de cercetare pentru Identificarea Problemelor.
Cercetarea Publicitară are loc în vederea determinării și testării anunțurilor publicitare. Această cercetare are de asemenea loc pentru a afla care este eficiența anunțurilor plasate în diferite medii, care este gradul de atenție pe care acestea îl primesc, mesajul pe care anunțurile îl dau și modul în care îi motivează pe oameni în achiziționarea produsului sau serviciului.
Urmărirea atragerii atenției în ceea ce privește reclamele se face pentru a înțelege comportamentul vizual al cumpărătorului. Anunțurile și website-urile sunt astfel analizate. Înainte de lansarea unui anunț publicitar pe piață, performanțele acestuia pot fi prognozate cu ajutorul Cercetării Publicitare care ia în considerare nivelul atenției consumatorilor, motivarea acestora, gustul lor în privința brand-ului cât și încântarea pe care anunțul o inspiră.
Notă:
Când cumpărătorul cumpără ceva în mediul online, acesta analizează produsul în vederea luării unei decizii, acesta este unul din principiile pentru care se efectuează cercetarea deciziilor cumpărătorilor.
Interviurile și examinarea consumatorilor
Acestea sunt efectuate pentru a înțelege gradul de satisfacție al consumatorilor. Segmentele de populație, psihologia acestora privitoare la o anume regiune geografică poate fi studiată cu ajutorul cercetării segmentelor de populație.
Cercetarea de brand
Atunci când se conduce o cercetare în legătură cu recunoașterea de brand, randamentul brand-ului, preferințele și conștientizarea de brand se efectuează urmărirea anunțului (urmărirea atragerii atenției privitoare la acesta). Recunoașterea unui brand preferat se face prin cercetarea valorilor proprii.
Testarea numelui de brand se conduce pentru a determina ce anume crede clientul despre brand sau despre un produs. Cererea unui produs poate fi înțeleasă prin estimarea acesteia. După ducerea la îndeplinire a estimării cu privire la produs, calitatea acestuia va trebui verificată din când în când.
Conceptul
Înainte de aplicarea practică a unui concept, trebuie să se facă testarea, la fel ca în cazul testării anunțului publicitar. Aceasta vă va spune dacă ideea propusă de concept este agreată de public. Testarea de piață se face prin introducerea unui număr mic de produse în piață și observarea vânzărilor. După analizarea rezultatelor se lansează produsul la o scară mare. După faza inițială, când firma ia în considerare creșterea prețurilor produsului, testarea flexibilității prețurilor trebuie să aibe loc. Această testare va arăta reacția cumpărătorilor la fluctuațiile de preț.
Clasificare
Toate cercetările care sunt conduse pot fi clasificate ca fiind cercetări primare, care adună informațiile originale. Cercetarea secundară se face pe baza cercetării primare și a informațiilor din alte surse.
Modelele de cercetare utilizate în cercetarea de marketing se bazează fie pe chestionare fie pe observare.
Cercetarea cantitativă și calitativă de marketing se face pe baza chestionarelor. Cercetarea cantitativă se face pentru tragerea concluziilor prin intermediul formularelor cu întrebări și a interogărilor online. Numărul de respondenți este în acest caz mare.
Cercetarea calitativă se face pentru a înțelege ceva și are lor prin conducerea de interviuri aprofundate și tehnici de proiecție.
Cercetarea de Piață bazată pe observații este altfel numită și tehnică experimentală și cercetare etnografică.
Piețele de testare este un exemplu de tehnică experimentală. Cantitatea măsurată este determinată prin înțelegerea factorilor responsabili de succesul produsului după care unul sau mai mulți dintre factori se schimbă observțndu-se rezultatul. În studiile etnografice observațiile se fac longitudinal sau la mai multe momente în timp, încrucișat sau doar într-un singur moment în timp.
Cercetarea de Piață este logică și este similară sondajelor de la scrutinele politice. Piața este studiată din perspective diferite, în momente diferite și în diferite circumstanțe.
Succes!
Spune-mi ce crezi...