Ce vrea Legea Atracției Universale de la tine

Salut!

Cu ani în urmă, am văzut un film interesant care nu numai că mi-a schimbat modul de gândire dar, mi-a schimbat cu totul viziunea asupra lumii. Este vorba despre ”The Secret”, Secretul.

Filmul în cauză, este practic un ghid despre cum trebuie să gândim pentru a avea succes în viață și în orice ne dorim.

De aceea, astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre esența acestui ”Secret”.

Ce e secretul acesta?

Este vorba despre ”Legea Atracției Universale”. Modul de funcționare a acestei ”legi” solicită schimbarea fundamentală a gândirii și adoptarea unei atitudini concrete cu privire la ceea ce dorim și nu dorim cu adevărat să realizăm în viață.

Mama mea are o vorbă, care sună cam așa:

– Ai grijă ce-ți dorești că, s-ar putea să ți se întâmple!

Este important deci, ce anume ne dorim..

Ok, am înțeles asta deja dar, de ce?

Legea Atracției presupune mult mai mult decât adoptarea unei gândiri pozitive dar, pozitivitatea rămâne totuși un element central al acestei legi.

Răspunsul la întrebarea de mai sus este că, suntem condiționați de ceea ce gândim, cu alte cuvinte, facem ceea ce gândim. Este atât de simplu.

Este important să știm ce ne dorim dar, mai important de atât este să ne cunoaștem sentimentele și modul în care le asociem dorințelor noastre. Asta necesită un control asupra celor din urmă, desigur..

Cum facem?

Ne analizăm pe noi înșine, dorințele și sentimentele noastre pentru a le clarifica și pentru a putea să le conștientizăm mai bine.

Cei mai mulți nu știu ce vor, noi vrem să știm și să ne concentrăm pe ceea ce dorim.

Oamenii se uită la ceea ce nu le place și zic, ”Uite asta nu vreau în viața mea!”. Interesant este că tocmai asta li se întâmplă.

Ideea este că ceea ce gândim, aceea atragem în viața noastră. Ceea ce se întâmplă este ă Legea Atracției ne dă tot mai multe situații din cele în care ne implicăm.

Dacă, de exemplu, ne irosim timpul în situații negative și neproductive, dacă ne-am obișnuit (v. obiceiurile), cu insuccesul și doar la asta ne gândim, atunci insuccesul se va manifesta tot mai mult în viața noastră.

Dacă însă, ne-am săturat de insucces și dorim să schimbăm ceva în viața noastră, e bine să adoptăm o atitudine pozitivă și să ne gândim la ceea ce vrem să reușim iar gândurile negative să le transformăm în întrebări pozitive.

De exemplu:

Nu vreau cutare lucru în viața mea! Aici cercul este închis, nu mai există opțiuni, viitorul a expirat și nu mai e nimic de făcut.

Afirmația se poate transforma în:

Ce vreau în viața mea?

Aici posibilitățile sunt nelimitate deoarece, cercul este deschis și poate crește. Limitele nu există în pozitivitate iar răspunsurile la întrebare sunt nelimitate și ele.

Yin și Yang

Negativitatea este Yin, ceea ce înseamnă simbolistic, principiul pasiv feminin al universului. Acest principiu este definit ca fiind feminin și susținător, asociat cu întunericul, cu răceala și cu pământul.

Pozitivitatea pe de altă parte este Yang, care este principiul activ și creativ al universului fiind asociat cu lumina, cerul și căldura.

Ce vrea Legea Atracției Universală de la tine, în acest context?

Să fii pozitiv, activ și creativ, să știi ce vrei, să te gândești că poți, să te îmbrățișezi că ești cine ești știind că Dumnezeu ți-e alături și te ajută să îndeplinești ceea ce ți-ai propus.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 17 April 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania