Ce vor femeile?

Salut!

Bre, se pare că subiectul de ieri a prins foarte bine, pe rețelele sociale binențeles, că sigur că da, acolo ne poate vede baba de pe palier și poate că, ne dă și Like.. Puey, no?! :))

Bărbații sunt proști!

Mă tot gândesc că, amica, căreia i-am replicat în articolul de ieri, e femeie și prin urmare ”gândește ca o femeie”.

Mituri

Femeile vor bărbați buni, care să aibe grijă de ele și să le trateze cu respect

În prima melodie a sa ”the way you lie”, Rihanna ne spune că îi place modul în care este rănită și mințită deopotrivă.

Acum, prietena mea spunea că partenerii nu ar trebui să își impună comportamente unul altuia. Ceea ce de fapt voia ea să zică este ”lasă-mă să fac ce vreau și cu tine și cu mine.”.

În a doua sa melodie, Rihanna ne comunică, că chiar dacă ea are dreptate îi place ca bărbatul să o învingă (Rihanna: în acest război continuu, tu vei câștiga întotdeauna, chiar și când am dreptate, că tu îmi torni povești cu mâna ta..), și să îi demostreze că el are dreptate (chiar și prin minciuni..).

Femeile vor sinceritate și corectitudine

Hah, mda amuzant =))!

Cred că Rihanna a fost destul de concluzivă în sensul ăsta..

Ați auzit vreodată vre-o femeie spunând, ”sunt mamă înainte de toate?..

Lucrurile stau în felul acesta..

Femeia vrea să ne îngrijească, cu asta ne atrage, cele mai multe dintre ele (iubirea trece prin burtă..) și sigur asta se și întâmplă, până îi facem un copil, apoi nu mai este nevastă sau femeie, este mama copiilor noștrii.

Asta e literă înscrisă în ADN-ul femeii iar dacă nu este scoasă de acolo prin schimbarea comportamentului, lucrurile nu vor merge în nici un fel spre binele bărbatului sau al întregii familii.

Problema nu e nici măcar asta, ci faptul că din momentul în care dai semne de slăbiciune (ai vre-un eșec în afaceri, ți-ai pierdut slujba sau ai pățit ceva..), ai devenit dispensabil, este timpul să scape de tine.

No no, nu așa pur și simplu, ci cu tot ce ai sau poate lua de la tine..

Ok, ce tot zic eu aici, toate femeile sunt după bani, toate femeile vor să fie mințite și tratate rău?

Păi, în esență da. Toate femeile caută un mascul alfa, toate fără excepție. Asta se întâmplă pentru că, într-un fel sau altul ele își urmează interesul.

Femeile, sunt aceste făpturi minunate dar vulnerabile (mama ei de natură că le-a făcut slabe și să aibe nevoie de ajutor din partea bărbatului).

Și partea cu ”mințite și tratate rău”, nu neapărat așa dar, masculul alfa este masculul dominant, acesta domină și în general abuzează (este motivul pentru care suportă bărbați abuzatori).

Femeile sunt minunate

Nu, nu acuz femeile, descriu doar natura lor. Nu, nu e o vină, ele protejează viitorul, perpetuează specia umană deci, e normal ca instinctul lor să încline balanța spre supraviețuirea proprie.. Eu am o vorbă, ”dacă după explodarea bombelor și sfărșitul lumii, gândacii vor fi specia supraviețuitoare pe planetă, sigur vor exista câteva femei care să-i pună în oală..”.

Așadar, băieți, dacă vreți să fiți iubiți de femei, gândiți ca ele și fiți masculi alfa.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare personală Posted on: 1 May 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania