Către succes

p_009

Un plan de succes atunci cand lucrați pe internet are de regulă cel puțin 3 pași de parcurs. Acești trei pași pot fi integrați în cadrul oricărui alt plan mai amplu iar acolo unde există determinare și perseverență se va adăuga succesul deasemenea. Vor exista perioade dificile ca în orice afacere, este adevărat dar atâta timp cât veți continua să perseverați în atingerea obiectivelor voastre totul va fi bine.

Ideea principală este să nu renunțați.

Mentalitate adecvată

Primul pas are legătură cu menalitatea de viață și implicit cu cea de afaceri.

Felul în care abordați atât viața în general dar afacerile în special va determina rata de succes de care vă veți bucura.

Într-un articol precedent am vorbit despre cum antreprenorii de succes nu cred în eșec. Mentalitatea unui antreprenor de succes îi spune acestuia să gândească în termeni   rată a succesului pentru că în afaceri eșecul nu există iar înfrângerea este întotdeauna o chestiune de timp. Spun că nu există eșec deoarece în afaceri chiar și când pierzi ai câștigat și mă refer aici la experiență dar nu numai.

Este bine să încercați să vă dezvoltați permanent. Prin dezvoltare înțelegem orice activitate care vă îmbunătățește performanțele, imaginea și în general viața în vre-un fel.

Experiența este un bun pe care fiecare antreprenor de succes îl apreciază înainte de toate, aceasta reprezintă un scop în sine iar educația continuă este foarte importantă în acest proces. Majoritatea oamenilor de afaceri de succes învață, observă, evaluează și fac schimbările necesare abordării cu succes a carierei și afacerilor dar și a vieții în general.

Așadar pe măsură ce continuați să creșteți și să vă dezvoltați asigurați-vă că vă înconjurați de oameni care pun umărul la dezvoltarea voastră și evitații pe cei cu mentalități negative și care pot avea o influență negativă asupra voastră (amintiți-vă că și anturajul vă formează).

Pasul doi este constituit de ceea ce vă doriți cu adevărat.

Decideți-vă cu privire la ceea ce doriți cu adevărat

Care este dorința voastră cea mai arzătoare?

Definiți această dorință și treceți la împlinirea acesteia pentru că dacă nu știți care este această dorință cu atât mai puțin veți dori să o realizați iar atunci când nu doriți să duceți ceva la îndeplinire atunci când veți da de greu pur și veți renunța iar acesta este un adevăr universal deoarece există un balans între acestea două, și astfel, cu cât e mai mică dorința de realizare cu atât e mai mare cea de renunțare și invers.

Amintiți-vă întotdeauna că pentru a avea succes trebuie mai întâi să vă doriți asta. Este posibil deveniți persoane de succes și din întâmplare, sigur că da dar, acel succes va fi doar ceea ce este și anume, o întâmplare. Identificați în sufletul vostru ce anume doriți cu adevărat atât în carieră și afaceri cât și în viață și răspunsurile la aceste întrebări vă vor purta către succes negreșit.

Fiți hotărâți în ceea ce privește obținerea a ceea ce doriți și dedicați-vă obiectivului acesta.

Pasul al trei-lea este acela al punerii în practică.

Luați măsuri

Treceți la acțiune, luați măsurile necesare îndeplinirii obiectivului recte dorinței care vă motivează. Nu pierdeți vremea, tot ceea ce veți face fie vă va apropia fie vă va depărta de ceea ce doriți.

Important!!

Nu întoarceți privirea de la obiectiv fără ca mai întâi să luați măsuri cu privire la acesta.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare Posted on: 14 June 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania