Cătălin Ivan-doar un tânăr mincinos

Salut!

L-am auzit azi pe europarlamentarul PSD-ist Ivan spunând că Iordache a făcut totul de capul lui și că practic l-a păcălit pe Grindeanu..

Interesant..

Vă dați seama ce IQ au simpatizanții PSD, din moment ce acest personaj guraliv îi prostește cu o asemenea afirmație?

Păi cum, domnule Ivan, I-a prostit în așa fel nenea Ficus sau ăl’ Altă întrebare, în asemenea hal pe dom’ Dragnea și pe nea’ ”ăla care vrea doar să facă bine” (cum spunea nevastă’sa), nea’ Rânjet măh.. Cum îl cheamă?!, ah, Grindeanu măh.. Matale ești serios, nea ‘Ivan?

Aș spune, interesant dar, trebuie să vomez înainte..

Bre’ nea’ PSD-istu caraghios, no’, o clipă.. Băh nea’ Ivan, tu-ți bați joc de noi, mă?!

Băh, io’ cred că da iar asta e un pic ”unfortunate” pentru tine, prietene..

Bre’ nea’ Ivan, ascultă aici:

– Iordache e un prostălău măh și nu putea el gândi așa ceva, ăla este atât de incapabil încât dincolo de a răspunde la întrebări punctuale nu știe nimic și chiar și atunci se răhățește pe el cu fiecare cuvânt pe care îl rostește.

Băh Ivan, voi PSD-iștii sunteți niște mincinoși patologici măh, pe bune acum.. voi mințiți precum respirați măh. Băh mincinosule, pe voi, ăștia mai tinerii (Ponta, Birchal, pe tine măh), v-aș fi banuit de mai multă imaginație și creativitate dar să îmi veniți cu râsul ăsta de scuză măh?!, e chiar prea de tot..

Băhi nea’ Ivan, se pare că voi nu știți niște lucruri care sunt fundamentale într-o societate modernă măh, de aceea îți voi enumera eu câteva băhi, Cătălin Ivan:

– Partidele politice există doar pentru a a forma o legătură între popor (cetățeni=ăia din stradă) și guvern iar menirea acestora în parlament este aceea de a reprezenta nevoile și dorințele populației și de a transmite dorințele acesteia către guvern sub formă de legi.

– În timp, partidele se schimbă, domnule Ivan pentru a întâmpina schimbările ce au loc și cererile ce vin din partea populației dar nu se schimbă în așa măsură încât să țină mai degrabă seama de opiniile și dorințele celor din interiorul partidului decât de cele ale cetățenilor.

– În mod ironic, partidele politice, pin intermediul parlamentarilor lor, fac legi pe care instituțiile de forță ale țării le folosesc să le micșoreze numărul membrilor.

Asta chiar că e interesant..

Luând în considerare aceste trei puncte fundamentale, prietene, pot afirma cu certitudine, că parlamentarii (majoritatea lor) sunt acuzabili și anchetabili că nu își duc la îndeplinire în mod corect sarcinile din organigramă. Așa că deși vă înțeleg, vreți să vă scăpați de zăbrele, e natural, eu vă înțeleg..

Băh da’ știi ce nu înțeleg eu? Câtă minte trebuie să vă lipsească să presupuneți că nimeni nu va reacționa la o mișelie ca aceea pe care ați făcut-o voi măh și cu care, desigur, era să scăpați dar, ghinion?..

Măi Cătălin Ivan, eu știu că sunteți hoți și jepcari într-atâta că ați siluit țara asta, 27 de ani non-stop dar, că sunteți atât de proști încât să credeți că dacă o dați noaptea, pe când nenea Dragnea, probabil că dormea cu biberonul în gură, veți scăpa, mi-era greu să-mi imaginez, deși nici chiar atât de greu..

Ceea ce este interesant, Cătălin, este faptul că deși negați că știați, premierul lu’ pește, Grindeanu și Dragnea și-au asumat-o inclusiv în conferința de presă comună, cu un rânjet sfidător dar specific..

Așa că, nea’ Ivan, puneți-vă,  de acord și scorniți o altă minciună.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Opinii Politice Posted on: 8 February 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania