Gadget-uri de la globall.ro

Salut!

Sincer vă spun, nu știam că românii chiar fac activități comerciale online în asemenea măsură încât netul românesc a devenit un fel de bazar universal și site-uri de chilipiruri ca Okazii.RO sau Olx.ro etc nu își prea mai găsesc rost deoarece, după cum spun, de câte ori am ocazia, în recenziile pe care le acord site-urilor pe care le vizitez și al căror client adesea sunt, există alternative de unde putem cumpăra produse de calitate și nu la prețuri exorbitante, ci la prețuri rezonabile dar care ne oferă o garanție cev mai lungă de 3 zile (v. Garanția La Livrare, oferită de Okazii.ro).

Ce se întâmplă?

De curând mi s-au defectat căștile bluetooth și tragedie mare pentru că, nu îmi plac cablurile pe corpul meu așa că am intrat online să îmi cumpăr altele.

Având în vedere faptul că pe ultimele le-am cumpărat fără garanție și au rezistat mai puțin de un an, m-am decis ca de data asta să evit magazinele de chilipiruri, o idee înțeleaptă..

Zis și făcut, odată lansat în cyberspace cutreier netul românesc în lung și-n lat. Am intrat pe rând pe cele mai mari site-uri de it și electronice din spațiul virtual românesc, o multitudine de opțiuni, care mai de care mai sofisticate.. Ce mai!.. Am de unde a alege, nu mă pot plânge dar, prețuri pe măsură, tată..

În mintea mea, acest clopoțel care îmi cere să mă trezesc că sunt un pic strâmtorat cu banii, mă sâcâia teribil..

Interesant..

La un momentdat, o adresă web îmi clipea sub priviri, www.globall.ro dar, ”globall”?!.. Suna interesant.. Ok, intru pe site și ghici ce?!, în secțiunea ”Gadgeturi”, iată căștile mele, cu reducere și cu tot (50% nu e deloc puțin)..

Gadget-uri de la Globall

Caști cu Bluetooth si card

Am nevoie de niște căști care să funcționeze, să producă sunet descifrabil, nimic extravagant în acest moment, no, vreau niște căști fără fir care să funcționeze.

www.global.ro aici am găsit căștile de care am nevoie în  acest moment.

Surpriză totuși, aceste căști vin cu bonusuri..

Aceste căști au slot pentru card tft pentru a putea ascult muzică chiar dacă nu le am conectate la telefon sau tabletă.

Și bonusul ”numero uno” în opinia mea, acestea sunt căști sport, ceea ce înseamnă că sunt cool..

Știu, eu nu prea sunt prieten cu sportul dar, chiar și mie îmi place să arăt bine.

Cea ce este extrem de interesant la acesta căști este autonomia bateriei, care este situată între 3 și 6 ore, ceea ce deja este încă o dată și jumătate peste autonomia căștilor care mi s-au defectat.

Ok.. continui să navighez site-ul în categoria Gadgeturi și dau de niște ochelati virtuali VR Box. Întodeauna am vrut unii..

Nu am cumpărat desigur din cauza prețului dar, întotdeauna am vrut niște ochelari virtuali pentru că am vrut să văd filmul Avatar în 3D.

Acum, am găsit ochelarii virtuali la prețul ideal la www.globall.ro ceea ce înseamnă că pot viziona în sfârși unul din filmele mele preferate, Avatar, exact așa cum a intenționat producătorul să fie vizionat.

VR Box

Acești ochelari virtuali pot fi folosiți atât pentru vizionarea de filme dar și pentru jocuri.

Sincer să fiu, îcă de când am văzut filmul Hackers și l-am văzut pe the Plague jucându-se și având ochelari virtuali pe cap, mi-am dorit o pereche.

Este important să cumpărăm produse de calitate și să avem și garanția că acestea funcționează conform specificațiilor producătorului. Problema e că produsele de calitate costă ceva mai mult și singura soluție este, de mult ori să apelăm la site-uri care vând produse la mâna a doua..

Ehi, iată că există cel puțin o alternativă, există www.globall.ro.

Este o idee bună să ne avântam și să căutăm să nu mai cumpărăm la mâna a doua pentru că nu putem aprecia durata de viața a acestora.

Acesta sunt datele www.globall.ro:

 

 

 

 

 

 

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: General Posted on: 18 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania