Cărți cu activități de la Editura Crișan

Salut!

Îmi plac cărțile, îmi plac cărțile fizice deși am o afinitate aparte pentru cărțile electronice pe care de cele mai multe ori le prefer, din motive practice..

Îmi plac în primul rând cărțile educative. Știu, din orice carte putem învăța ceva, chiar și din cele de joc =)) dar, cărțile din hârtie/carton sunt fascinante datorită sentimentului plăcut de culegere cu mâna a informațiilor.

Am o bibliotecă de circa 800 de volume despre care știu că nu e nici pe departe suficient din câte cărți ar fi trebuit să citesc până acum. Îmi place să citesc dar pe când eu creșteam timpurile erau altfel, cărțile se găseau cu greu iar acum citesc doar ce mă interesează. Sunt foarte atras de cărțile educative și mă întreb cum ar fi fost dacă puzderia de cărți prezentă pe piață în acest moment ar fi fost și la îndemâna mea cu ceva timp în urmă.

Copiii din zilele noastre ar trebui să se simtă privilegiați și exact la fel ar trebui să se simtă și părinții lor ba mai mult de atât, aceștia din urmă ar trebui să se simtă obligați, obligați față de copii lor și față de viitorul acestora.

Cărți educative pentru copii

Este deosebit de important să stârnim și să ajutăm imaginația copiilor noștrii. Acest blog susține cu stăruință educația și de aceea eu mă aflu într-o continuă căutare de îmbunătățire a metodelor educative.

Între timp vreau să promovez acest website care comercializează cărți de calitate și la prețuri deosebit de avantajoase.

În colecția destul de impresionantă a magazinului online www.edituracrisan.ro se află o mulțime de volume.

Dintre cărțile educative pentru copii din magazin, găsesc cărțile cu activități ca fiind în egală măsură importante ca și celelalte dar mai ușor de absorbit din punctul de vedere al informațiilor.

De exemplu:

Cărți cu activități de la Editura Crișan

Morcoveață – Primele mele litere

Este o carte interactivă utilă copiilor în vederea instruirii acestora în ceea ce privește primele lor activități.

Astfel, copiii sunt îndemnați să preia inițiativa răspunzând unor întrebări și așezând instrumentul pe răspunsul corect, acest lucru le va stimula inteligența făcându-i să raționeze și să se gândească profund la răspunsuri.

Odată acordat răspunsul corect, copiii vor primi satisfacție în felicitările lui Morcoveață și vor învăța de asemenea în felul acesta că bucuria adevărată rezidă în lucrurile simple precum vorbele frumoase și în gratulațiile pe bază de merit.

În caz contrar, dacă răspunsul va fi greșit, copiii vor învăța că persistența va duce în cele din urmă la găsirea răspunsului corect și că încercând vor învăța din experiență aflând în felul acesta că o experiență neplăcută nu e neapărat un eșec ci o oportunitate de a învăța.

My Little Pony – Carte cu figurine cu ventuza

Imaginația copiilor este foarte importantă, deosebit de importantă aș spune eu dar este un teritoriu fragil de asemenea, așa se face că lucrurile care vor intra în  mintea lor vor fi și cele care le vor modela viața.

My little pony este o carte de povești care va pune la lucru imaginația copiilor determinându-i să pășească într-o lume a imaginară și ajutându-i să-și creeze propriile lor povești.

Făcând asta, copiii vor avea șansa de a învăța că își creează propria realitate cu mâinile lor și că tot ceea ce fac se reflectă în viața lor lucru care le va dezvălui totodată că viața lor le aparține și sunt responsabili pentru ea.

Cunoștințele acestea le vor fi relevate într-un mod blând și distractiv, stimulând în copii plăcerea citirii unei povești, a unei cărți.

Acestea sunt doar două dintre cărțile pe care le recomand celor interesați din colecția tot mai abundentă a www.edituracrisan.ro.

Mai jos aveți detaliile de contact ale Editurii Crișan.
www.edituracrisan.ro
Facebook Editura Crisan

Cadouri potrivite pentru cei mici

Cărțile sunt totodată o oportunitate de a studia și învăța din experiența altora, astfel că citind, nu numai că ne vom dezvolta capacitatea de înțelegere dar vom și evolua din punct de vedere spiritual.

Oferindu-le copiilor cărți în loc de orice alt cadou sau recompensă, le vom oferi șansa la o viață plină de aventuri și bucurii, la o viață satisfăcătoare și de succes.

Este important.

Succes!

 

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 30 June 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania