Călătorie în viitor

Salut!

Călătorie în viitor

Suntem în anul 2040, locuiesc într-o garsonieră împreună cu cățelul meu John.

Iubita mea tocmai a venit la mine iar eu o văd în bucătărie, printre pleoapele leneșe o văd cum mă bombăne ”ai atâta loc în bucătăria asta că poți să faci drafting dar, nu pentru că ar fi ea cu mult mai mare decât  toate celelalte bucătării, că ea e mică, ci pentru că tu nu ții dulapuri în bucătărie, tu ești Alex și trebuie să fii diferit de toată lumea, dha!” .

Vedeți voi, locuiesc singur și la garsonieră pentru că sunt un bărbat în toată puterea și realizat, copiii sunt mari și la casele lor iar eu prefer compania prietenului meu cel mai bun John, în ciuda faptului că sunt înconjurat de prieteni și familie.

Am cumpărat garsoniera, ca să-mi fac un cadou de 59 de ani și am aranjat-o în stil minimalist cu tot ce îi trebuie unui bărbat de vârsta mea ca să se bucure pe deplin de viață.

În cameră am un pat pentru două persoane iar pereții locuinței sunt tapetați cu hârtie electronică ceea ce îmi dă posibilitatea să o urmăresc pe iubita mea deși ea e în bucătărie bombănindu-mă pe mine.

Ahh da, bucătăria, frigiderul meu face parte din perete și nu prea este nevoie să-mi cumpăr un ditamai șifonierul pentru a-mi păstra fructele și băuturile proaspete. Vedeți voi, în 2040 pământul va fi locuit de 20 de miliarde de oameni așa că spațiul va fi la mare căutare.

Frigiderul meu este unul deștept, care utilizează spațiul în mod eficient și spre deosebire de alte frigidere, frigiderul meu nu ocupă cu mult mai mult spațiu decât alimentele pe care le menține proaspete pentru că este pe bază de gel iar menirea lui este de a păstra hrana proaspătă.

Acum, înțeleg la ce vă gândiți, ”că din moment ce e pe bază de gel, acesta se lipește de alimente”, păi, mai încercați pentru că, nu e așa, gelul biopolimer nu se lipește și încă un lucru extraordinar față de dulapurile numite frigidere, acesta nu consumă nici un pic de energie pentru a funcționa perfect.

Din moment ce ne îndreptăm cu rapiditate către timpuri în care din punct de vedere economic și social, lumea va duce lipsuri, cred că eco-frigiderul meu este cea mai bună opțiune pentru o viață plină de bucurii și îndestulătoare.

Astfel din punctul meu de vedere, iubita mea greșește când spune că mi-ar trebui un dulap în bucătărie pentru a-mi ține alimentele, îi înțeleg punctul de vedere deoarece, îmi pot permite orice mi-aș dori iar un frigider sofisticat ar fi foarte la îndemâna mea.

Părerea mea este foarte diferită însă, mai bine fac o donație decât să risipesc banii pe produse pe care le consider inutile. Lumea este bine să învețe să facă economie deoarece timpurile care se întrevăd încă de pe acum, nu copulează bine cu risipa.

Ok, interesante vremuri ne așteaptă, astfel că din punct de vedere tehnologic este în avantajul nostru al tuturor să utilizăm acele tehnologii care ne ajută atât pe noi cât și planeta.

Succes!
PS-Articol dedicat frigidere

Etichete: , , , , Filled Under: General Posted on: 16 January 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania