Cadouri pentru jucăușii mei

În amintirea lui Lucky

În amintirea lui Lucky

Salut!

Am revăzut de curând un film care îmi place foarte mult și pe care îl revăd an de an, de la apariția lui, ca o tradiție deja, este vorba de Santa Paws 2, din 2012. Cred că nu mai este cazul să menționez ce fel de animal de companie prefer. Mda, există oameni și oameni, eu prefer ghemotoacele de blană numite căței, orice fel de căței dar, nu resping în nici un fel nici un alt animal de companie, sincer să fiu, ador toate viețuitoarele acestei planete, am avut, de-a lungul timpului diverse suflețele d-astea care mi-au fost extraordinar de dragi, iepurași, porcușori de guineea, păsări în colivii, pisici, căței etc.

Iubitorii de animale

De-a lungul timpului s-au diversificat preferințele în rândul iubitorilor de necuvântătoare, neamule! Nu cu foarte mult timp în urmă, ai fi împărțit iubitorii de animale de companie în două Mari categorii, simplu, Iubitori de câni și Iubitori de pisici, nicicum nu se intuia (în România cel puțin), direcția în care aveau să o ia preferințele oamenilor în materie (ne-o amintim cu toții pe Iulia Albu).

Acest lucru este foarte interesant.

Spun că este foarte interesant deoarece, după părerea mea, boom-ul pe care l-a generat internetul în privința accesului la informație s-a arătat foarte prolific în ceea ce privește creativitatea oamenilor în a-și contura preferințele și a ușurat procesul de creștere al animalelor de orice fel cât și de înțelegere a acestora, în mod dramatic. În urmă cu 15 ani, era cu mult mai dificil să cumpărăm mâncare sau orice altceva pentru animalele de companie cu cât, internetul era și el în expansiune iar accesul la acesta era un pic mai dificil pentru utilizatorul de rând. În plus, atunci nu exista puzderia de oferte care ne stau la îndemână nouă și care ne permit să le îmbunătățim calitatea vieții ți prietenilor noștrii necuvântători.

Acum însă, este foarte ușor.

De exemplu, a fost lansat Magazinul online Premium de accesorii și mâncare pentru animalele de companie www.cattitude.ro.

Personal, mă simt vizat de acest eveniment deoarece, de curând, mă gândeam că va trebui să le cumpăr ceva și cățeilor mei Sasha și Ricky că și ei sunt parte din familie, probabil data viitoare, când mă voi deplasa la București, voi da o raită și prin nordul Bucureștiului, unde se află locația magazinului acesta și de unde voi alege dintre multele branduri internaționale, cadouri pentru jucăușii mei dar și mâncare de calitate pentru ei, ceea ce cu siguranță va dezvolta relația noastră de prietenie. Și poate, de anul viitor le voi face un cadou, atât lor cât și mie și îi voi duce, pe ei la Pet Spa-ul aflat în aceeași locație iar eu voi merge la unul din atelierele de educație și stil de viață în relația cu, cățelușii mei. Asta binențeles, după ce îmi voi lua niște roți motorizate, să zicem un Optimus 2, care cu ajutorul Domnului va veni curând.

Mă gândesc, cât de ușor este acum, să creștem animale de companie, unde magazine online, precum Cattitude.ro ne permit, fără să ne deplasăm (vezi cazul meu), să putem alege dintre cele mai bune produse pentru animăluțele noastre.

Imposibilitatea existenței singurătății

Pe de altă parte, este atât de simplu să îți alegi un prieten necuvântător chiar și exotic în ziua de azi încât singurătatea ar trebui să fie o amintire sau cel puțin pe cale de dispariție.

Este curios cum unii dintre noi, se simt singuri fără să se gândească că un animăluț de companie le poate reda, cu ușurință libertatea la o viață deplină.

Sincer să fiu, chiar și la bloc locuind, am avut animale de companie, atât pisici cât și căței.

Primul lucru pe care l-a făcut mama, când ne-am mutat la casă, a fost să îmi găsească un cățeluș sau aș putea spune, o cățelușă, pe Coca. Heh, de fapt cred că Dumnezeu a făcut în așa fel încât ea, să vină la mine pentru că într-o seară a urmărit-o pe sora mea până acasă iar ea, ca să îmi facă o surpriză, a ascuns cățelușa în podul casei iar dimineața mi-a adus-o. Cățelușa, ne-a cucerit pe toți cu voioșia ei și tocmai de aceea, sora mea, a numit-o Coca, pentru că era efervescentă ca o CocaCola. Mi-a bucurat fiecare zi și sunt sigur că a simțit toată dragostea pe care i-am dăruit-o. Îmi amintesc că se strecura la pieptul meu, unde o găseam în fiecare dimineață.

Ceea ce am învățat de la ea sau mai bine spus, ceea ce mi-a transmis zi de zi, a fost că nu sunt singur. Cel mai important lucru în relația mea cu ea ca dealtfel, cu toate animalele mele de companie a fost și rămâne joaca, ea simbolizează dragostea, grijă, respect, într-un cuvânt, bucurie. Astfel, singurătatea e un paradox al existenței, deoarece există atât de multe suflete care tânjesc după dragoste încât, lumea întreagă ar trebui să fie un ghemotoc de dragoste.

E perioada sărbătorilor de iarnă, e momentul bucuriilor și în consecință, al dragostei și al comuniunii cu toate ființele.

Sărbători minunate, vă doresc dragilor, fiți fericiți!
Vă mulțumesc pentru lectură, acum puteți vizita atât www.cattitude.ro cât și www.creative-wings.ro.

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 20 December 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania